Tulossa: Raikkautta ja Energiaa kevääseen

Raikkautta ja energiaa kevääseen Workshop ( 3,5 h)

Special GroundingYin® + miniluento Kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta ravinnosta, yrteistä sekä kehonhuollosta

La 17.03 klo 13-16.30

Tervetuloa mukaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaan ja uutta energiaa kevääseen luovaan workshoppiin. Kevät nähdään Kiinalaisessa Lääketieteessä pohjana uuden syntymiselle ja luomiselle; luonto on herännyt, kaikkialla alkaa taas vihertää ja olla elämää. Nyt on hyvä aika päästä eroon talven aikana kertyneistä kuona-aineista, puhdistaa ja uudistaa kehoa sekä mieltä. Sitä kautta luodaan tilaa uusille ideoille ja projekteille, saadaan elinvoimaa ja energiaa . Kevään tärkeimmässä roolissa kehon puhdistuksen kannalta ovat maksa ja sappi, joita olisi hyvä tukea oikeanlaisen ravinnon, liikunnan sekä kehon huollon avulla. Tässä workshopissa tutustumme maksan ja sapen toimintaan Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta, niiden energiakanaviin ja muutamiin akupisteisiin. Käymme läpi myös kehon puhdistusta tukevia ravinto-aineita, yrttejä sekä jooga-asanoita. Lisäksi pääsemme nauttimaan aineenvaihduntaa sekä ruoansulatusta tukevan GroundingYin®- Joogahoidon tunnista.

Workshopin sisältö: Luento keväästä, maksan ja sapen roolista Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta, ravinnosta, yrteistä sekä kehon huollosta jooga-asanoineen.

Workshopin pitää Minna Ulmanen, Joogaopettaja, GroundingYin®- Joogahoidon kehittäjä, Seitai Shiatsu Diplomihoitaja

Ilmoittautuminen: www.yogaroomlumo.fi etusivulla VARAA TUNTI TÄSTÄ

Hinta 45 € ( maksu suoritetaan paikanpäällä ja maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät kortit, liikuntasetelit sekä epassi)

Processing...
Scroll to Top