YOGAROOM LUMON hoidot

Kalevalainen jäsenkorjaus (Tanja)

Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä ja tehokas perinnehoito, jossa tasapainotetaan koko keho aina jalkapohjista päähän saakka. Hoitaja korjaa kehon virheasentoja ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Lihasten ja kalvorakenteiden kireyksiä vapautetaan ja kudosnestekiertoa, verenkiertoa ja hermotoimintaa palautetaan luonnolliseen tilaansa. Hoito etenee rauhallisesti ja hoidettavan kehoa kuunnellen.

Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on saatu apu muun muassa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, selkä- ja niska-hartiaseudun kipuihin ja jännitystiloihin, migreeniin ja lihasjännityksistä johtuviin päänsärkyihin, purentahäiriöihin ja muun muassa jäätyneeseen olkapäähän. Hoito sopii hyvin myös terveyden ylläpitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Huomioitavaa: Hoidon jälkeen ei ole suositeltavaa harrastaa urheilua 2-3 päivään. Saunaa tulee välttää 24h.

Hoidon esteet: flunssa, meneillään oleva antibioottikuuri, tuoreet tutkimattomat vammat, aktiiviset sidekudostaudit, syöpä, hemofilia, kaulavaltimoiden ahtaumat, spondylolyysi, spondylolisteesi, paha sydänvika. Mikäli olet epävarma sopiiko hoito sinulle, tarkista asia lääkäriltäsi. Jos hierontahoito sopii, sopii myös kalevalainen jäsenkorjaus.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanja Jalas

Kalevalainen jäsenkorjaaja

p. 0445501933 / tanja.jalas@hotmail.com

Osteopatia (aikuiset, lapset, raskaana olevat) (Tove)

Osteopatia on kehon toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimista ja manuaalista, toisin sanoen käsin tehtävää hoitoa. Yleisiä syitä hakeutua osteopaatin vastaanotolle ovat mm. erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön kivut ja jännitykset, purentaelimistön ongelmat, päänsärky, stressi, unettomuus sekä toiminnalliset ruoansulatuselimistön ongelmat kuten ummetus, närästys ja ärtyvän suolen oireyhtymä. Hoidossa käydään myös näiden vaivojen ennaltaehkäisemiseksi. Hoidon tavoitteena on oireiden lievittäminen ja syyn selvittäminen niiden takana.

Osteopaatin työ perustuu vahvaan anatomian ja fysiologian osaamiseen ja ymmärtämiseen, sekä laajaan kliiniseen osaamiseen. Osteopaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Hoito on lempeää ja rauhallista, ja hoitotilanteessa edetään hoidettavan ehdoilla. Osteopaattinen hoito on aina yksilöllistä kehon tarpeen mukaan ja perustuu kliiniseen tutkimiseen. Vastaanotolle ovat tervetulleet kaikenikäiset. Otan asiakkaita vastaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Osteopaatin opinnot olen suorittanut Metropolia Ammattikorkeakoulussa, jossa opinnot kestävät täyspäiväisesti 4 vuotta. Aiemmilta koulutuksiltani olen FM biologi, sairaanhoitaja ja joogaohjaaja. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää!

Tove von Weymarn, Osteopaatti AMK

Tmi Osteopaatti Tove Weymarn: p. 0503364743 / tove.gordin@gmail.com

Healing Shiatsu 60/90 min (Anna)

Healing Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto joka pohjautuu japanilaiseen shiatsutekniikkaan ja kiinalaiseen lääketieteeseen. Healing Shiatsussa sinut hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoito mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi tilaan. Vaikutukset kohdistuvat fyysisen kehon lisäksi myös tunnekehoon ja energiakehoon.

Hoidon aikana kehoa käydään läpi erilaisin venytyksin, painalluksin sekä hieroen, useimmiten hoito päätetään syvärentouttavalla kalloshiatsulla. Yhdistän hoidoissani vyöhyketerapeuttisia ja energiahoidollisia lähestymistapoja tarpeen mukaan sekä vahvaa intuitiotani.

Keholla on luontainen kyky parantua ja tasapainottaa häiriötiloja ja tämä hoito auttaa kehoa tässä prosessissa.

Hoidolla voidaan helpottaa erilaisia kipu- ja särkytiloja, ( esim. migreeni, selkä-, iskias- niska- ja hartia säryt ), unettomuutta, heikentynyttä vastustuskykyä, ummetusta, hormonaalisia häiriötiloja sekä ruoansulatusvaivoja. Lisäksi se lievittää stressiä ja väsymystä.

Hoito toteutetaan lattialla futon-patjalla mukavat vaatteet päällä. Sen jälkeen tulisi juoda runsaasti nestettä sekä välttää voimakasta liikuntaa ja saunaa n. 1vrk:n ajan, jotta keho pääsee hoitamaan itseään rauhassa.

Kysythän myös aikataulutettujen aikojen ulkopuolelta juuri sinulle sopivia aikoja.

Mahdolliset peruutukset tehtävä suoraan hoitajalle 24h ennen varausta. Peruuttamattomasta varauksesta hoitaja lähettää laskun sähköpostiin.

Anna Savinainen

Olen ohjannut joogaa 9 vuotta ja shiatsuopinnot kävin Suomen Shiatsukoulussa vuoden 2014 aikana. Tällä hetkellä opiskelen Tunnevyöhyketerapiaa ja Energiahoitajaopintoja.

Yhteystiedot:

anna@yogianna.fi

p.041 3197130

Energiahoito 75min (Anna)

Energiahoitoon voit tulla jos sinulla on esimerkiksi fyysisiä kipuja, jomotusta, päänsärkyä, ahdistusta tai kaipaat vain rentoutusta ja selkeyttä mieleen tai jos tunnet energioidesi olevan tukkeessa tai haluat puhdistusta.

Energiahoidossani käytän BodyMind Energy Balancing Methodia jonka olen oppinut Suomen Energiahoitajien koulutuksessa, lisäksi käytän vahvaa intuitiotani.

Tule vaatteissa jotka tuntuu mukavilta päällä.

Yogianna

Anna Savinainen

anna@yogianna.fi

P.041 3197130

Processing...
Vieritä ylös