Lumoava raskaus <3

LUMOAVA RASKAUSAJAN KURSSI YOGAROOM LUMOSSA SYKSYLLÄ 2018
LUMOAVA RASKAUS -kurssi on tarkoitettu kaikille odottaville äideille. Kurssilla tehdään raskausaikaan modifioituja jooga-asanoita, jotka vahvistavat ja lisäävät muun muassa lantionpohjan joustavuutta. Teemme myös hengitysharjoituksia jotka auttavat rentoutumaan sekä tuemme kehon ja mielen hyvinvointia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Kurssi tukee äidin jaksamista, yhteyden luomista kohdussa kasvavaan lapseen, sekä valmistaa tulevaan synnytykseen. Jooga vahvistaa tietoisuutta oman kehon tuntemuksista sekä voimavaroista, auttaa kääntämään aistit sisäänpäin ja tukee tulevaa äitiä ison muutoksen keskellä.
Voit myös halutessasi jakaa muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, odotuksia, mahdollisia pelkoja sekä nauttia kannustavasta ryhmäenergiasta.
Kurssin pitää joogaopettaja Tanja Jalas. Tanja on rauhallinen ja läsnäoleva joogaopettaja, joka johdattelee pehmeään liikkeeseen sekä oman kehon hyväksyvään kuunteluun. Jooga merkitsee Tanjalle kehon ja mielen rauhaa ja hyvinvointia sekä itsetuntemuksen syvenemistä. Tanja aloitti säännöllisen joogaharjoituksen vuonna 2011. Sitä ennen hän harrasti pilatesta useita vuosia. Tanja on valmistunut joogaopettajaksi 2016 Joogakoulu Shantin opettajakoulutuksesta (250h). Tanja on käynyt myös HIMA Happiness -joogastudion opettajakoulutuksen 2017-2018 (RYT200). Tanja on kahden lapsen äiti, joka on joogannut läpi raskauden. Hän on kokenut joogan suurena voimavarana raskauden aikana sekä synnytyksessä.
Tanja on myös kalevalaisen jäsenkorjauksen jatko-opiskelija ja valmistuukin pian jäsenkorjauksen kisälliksi.
Kurssin ensimmäinen moduuli:
to 06.09-27.09.2018 klo 11-12:15 (neljä kertaa) Hinta 65€
Kurssin toinen moduuli:
to 04.10-01.11.2018 (neljä kertaa / syysloma vko 42 kurssia ei pidetä) Hinta 65€
Kurssin kolmas moduuli:
08.11-29.11.2018 (neljä kertaa) 65€
Voit halutessasi osallistua kaikkiin moduuleihin tai valita vain jonkun näistä kolmesta kurssista.
Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita saadaan vähintään viisi. Ilmoittautuminen on sitova ja maksetaan etukäteen. Voit ilmoittautua mukaan osoitteessa info@yogaroomlumo.fi
Mikäli haluat lisätietoja kurssin sisällöstä, voit laittaa Tanjalle postia: tanja.jalas@hotmail.com

Processing...
Scroll to Top