”Pelisääntöjen” kunniottaminen

Tammikuu on käynnistynyt studiolla vilkkaasti ja tuntimme ovat lähes poikkeuksetta täynnä <3 Lisäilemmekin tunteja mahdollisuuksien mukaan lukkariin, joten kannattaa seurata säännöllisesti ajanvaraus sivujamme

Muistutamme ystävällisesti perumaan esteen sattuessa turhat varaukset (itse) mahdollisimman pian, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä mukaan.
Mikäli paikkoja vapautuu, saavat jonossa olijat siitä viestin viimeistään 4 h ennen tunnin alkua sähköpostiinsa.

Aamutunnit tulee perua jo edellisenä iltana, lämmin kiitos. Kurssit ja SPECIAL TUNNIT tulee perua viimeistään kaksi vuorokautta niiden alkua. Nämä ”pelisäännöt” on tehty kaikkien parasta ajatellen ja toivomme, että kaikki noudattaisivat niitä. NAMASTE <3 Onnellista alkanutta vuotta kaikki ihanat asiakkaamme!

Processing...
Scroll to Top