Lokakuun hehkua

Lokakuun ihanat uutiset Lumosta
Syksyn värit hehkuvat upeaa loistoaan, kuin juhlien ja kunnioittaen vielä hetken kesän muistoa.

Elämänkiertokulku näkyy kaikkialla.
Etenemme jälleen kohti muutoksen tuulia yhdessä luonnon kanssa, sekä symbolisesti ja konkreettisestikin.

Aluehallintovirasto on purkamassa rajoituksia. joka tuo toivottua helpotusta myös Lumon toimintaa ajatellen.
Alla kopioitu teksti suoraan AVI:n sivuilta:

”Lokakuun alusta (1.10.2021) alkaen avoimen käytön liikuntatiloissa, kuten uimahalleissa, kuntosaleilla ja ryhmäliikuntatunneilla, ei enää sovelleta henkilömäärärajoituksia.”

Tämä tarkoittaa sitä, että voimme portaittain lisätä asiakaspaikkoja ja sen myötä myös jonot tunneille lyhenevät tai jopa poistuvat kokonaan.

Noudatamme edelleenkin voimassaolevia suosituksia ja toivomme myös asiakkaidemme toimivan tiloissamme niitä kunnioittaen, lämmin kiitos.

Koronan jyllätessä, olemme sopeutuneet mukautumaan nopeasti eteneviin muutoksiin, elämään päivä kerrallaan ja etenemään pienin askelin.

Pienin, varovaisin askelin iloitsemme myös tästä ihanasta uutisesta ja mikäli tilanne jatkuisi vakaana, Joulua kohden uskallamme myös pidentää muutamia tunteja ja mahdollisesti lisätäkin niitä kalenteriin.

Lukujärjestyksemme (tuntien osalta) näkyy edelleenkin n. reilun viikon verran eteenpäin ja se elää vaihtuvien tilanteiden mukaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin tunti / ohjaaja muutoksiin ja tiedotamme niistä tekstiviestein, mikäli ohjaaja / tunti vaihtuu akuutisti ja on hyväksynyt luvan lähettää viestejä.

Lämmin kiitos ?
 
 

Hämärtyvien iltojen saattelemana on ihanaa hidastaa tahtia ja asettua lepäämään yhdessä luonnon kanssa.

On aika sytytellä kynttilät, vetää villasukat jalkaan ja hipsutella hämärästä nauttien.
Myös pieni studiomme on laskeutunut syksyn rauhoittavaan ja pehmeään tunnelmaan.

Tarjoamme lumovoimaa ja rentoutumista (normi viikkotuntien ja Shiatsuhoitojen lisäksi), ihanien SPECIAL tuntien sekä kurssien siivittämänä.

LOKAKUUN AIKANA TARJOLLA MM. NÄMÄ UPEAT SPECIAL TUNNIT /KURSSIT:
 
LA 9.10 klo 12-15 TRE vapaudu stressistä kurssi (Maija Kansanaho) tunti varattavissa ajanvarauksen kautta.

LA 16.10 klo 9:30-11.30 SOMA SPECIAL PRANA VINYASA (Hanna Nymalm) -tunti varattavissa ajanvarauksen kautta vko 40 alkaen.

LA 16.10 14-16 SPECIAL SIVANANDA + OHJATTU MEDITAATIO (Jutta Lecklin) -tunti varattavissa ajanvarauksen kautta vko 40 alkaen.

Ps. Muistutamme ystävällisesti tutustumaan varauskäytäntöihimme sekä perumaan aina ajoissa turhat varaukset, lämmin kiitos.

(lisätietoja kursseista löytyy Lumon FB sivujen tapahtumista / sekä ajanvarausjärjestelmästä kyseisen kurssin / tunnin info merkin kohdasta)
 
www.yogaroomlumo.fi
   

Marras-joulukuun aikana on tulossa lisää (vallitsevan tilanteen sallimissa rajoissa) lumoavia kursseja sekä ihania special tunteja, joista voit ammentaa hyvää oloa ja jaksamista arkeen.
Kuulet niistä lisää pian.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan pienen studiomme lumoavasta tunnelmasta joka solullasi ❤

Levollista lokakuuta ja lempeitä syksyn tuulia sinulle,

Lämmöllä,
Janina & LUMO FAMILY

Copyright © 2020 Yogaroom Lumo Oy, All rights reserved.


 
Processing...
Scroll to Top