Tulossa: Lightfulness Coaching Workshops

Syksyn uudet Lightfulness kurssit ihanan Monika Mäkitalon ohjaamana

Su 24.9.2017 Klo 14:30-16:00 LIGHTFULNESS COACHING WORKSHOP 1 – Oman elämänpolun ymmärtäminen:
Jokainen meistä haluaa tuntea sisäistä rauhaa, iloa ja tyytyväisyyttä. Elämän haasteet ja kriisit ovat kuin kutsu astua omalle tietoisuuspolulle. Tällä sydämen polulla voimme tarkastella elämää uudesta näkökulmasta, ja vahvistaa omaa sisäistä keveyttä sekä valoisuutta.

Su 8.10.2017 Klo 14:30-16:00 LIGHTFULNESS COACHING WORKSHOP 2 – Valoa ihmissuhteisiin
Ihmissuhteet ovat kallisarvoisia! Niiden kautta voimme oppia jotain hyvin perustavanlaatuista ja tärkeää. Mitä voimme oppia muiden ihmisten avulla? Miksi jotkut ihmissuhteet tuntuvat toimivan vaivattomasti kun taas toiset saavat meidät hermostumaan kerta toisensa jälkeen?

Su 22.10.2017 Klo 14:30-16:00 LIGHTFULNESS COACHING WORKSHOP 3 – Sydämen ohjauksessa, herkkyys ja intuitio
Mitä tarkoittaa eläminen sydämen ohjauksessa? Miten voin vahvistaa intuitiota, ja kuulla oman sydämeni lempeää ohjausta, joka ikinen päivä?

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

OHJAAJA
Työpajat ohjaa Monika Mäkitalo, Lightfulness Coaching -henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä joogaterapeutti.

LISÄTIEDOT
www.monikamakitalo.com / www.yogaroomlumo.fi tai
suoraan Monikalta, info@monikamakitalo.com.

HINTA
30€/kerta tai yksi kerta jo voimassa olevalta kortiltasi +20€

ILMOITTAUDU JA VARMISTA PAIKKASI
s-postitse info@monikamakitalo.com

MITÄ Lightfulness ja Lightfulness Coaching on?
Meidän kaikkien sisällä on syvempi olemus (puhdas tietoisuus), kehon ja mielen lisäksi.
”Lightfulness on havahtumista uudenlaiseen, kevyempään ja valoisampaan tapaan elää ja tehdä työtä. Lightfulness Coaching on henkisen hyvinvoinnin ohjausta tehdessäsi matkaa päästä sydämeen kuullaksesi sisäistä viisauttasi, joka ohjaa sinua löytämään merkityksellisyyttä ja tarkoitusta elämääsi. Se on vapautumista peloista ja kaikesta siitä vanhasta, raskaasta ja turhasta, mikä ei enää palvele sinun hyvinvointiasi.” kirjoittaa Leena Maria Markkanen sivuillaan www.lightfulnesscoaching.com, mistä voit myös lukea aiheesta lisää.

Processing...
Scroll to Top