Tulossa uusia tunteja ja kursseja

Illat pimenee hiljalleen ja syksyn raikkaat tuulet puhaltavat Yogaroom Lumossa. Iloksemme Lumon tuntitarjonta sekä kurssikalenteri täytyy jälleen ihanilla uutuuksilla. Lokakuun ajan sinulla on upea mahdollisuus päästä kokeilemaan torstaisin kello 12.30-13.30 ChiBall tuntia ihanan Helena Tervosen ohjaamana. Tämä harjoitus sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille liikkujille ja löydät tuntikuvauksen tämän kirjeen lopusta

Syksyn aikana tulossa myös voimannuttavan Kundaliinijoogan workshopeja sekä ihania miniretriittejä Lightfulness teemalla. Toiveiden mukaisesti Lightfulness workshopin aikaa pidennettiin ja mukana myös kehoa hellivää, lempeää joogaa. Kaikki kurssit ja tunnit löytyvät ajanvarauksestamme, josta voit varata paikkasi ja tulla mukaan nauttimaan ja hengähtämään hetkeen omassa kehossa.

Marraskuussa (su 19.11) järjestämme myös EXTRA hemmottelua keholle sekä mielelle tarjoamalla 2 tunnin LUMOAVAN AROMA YIN tunnin. Tästä tulossa lisäinfoa vielä lokakuun aikana. Tämä hemmottelu hetki auttaa sinua laskeutumaan Joulun tunnelmaan ilman stressiä ja kiirettä.

CHIBALL TUNTIKUVAUS

Tule nauttimaan matkasta kohti harmoniaa, tasapainoa ja hyvinvointia.

ChiBall on kokonaisvaltainen harjoitusohjelma, jonka perusta on kiinalaisessa terveystiedossa.

Tunnilla keskitytään lisäämään nivelten ja nikamien liikkuvuutta sekä opetellaan kehon hallintaa ja kokonaisvaltaista rentoutumista.

Harjoitus yhdistää ainutlaatuisella tavalla väriterapiaa sekä siinä on elementtejä kuudesta eri lajista:

Taiji / Qi gong, ChiBall dance, jooga, Pilates, Feldenkrais-menetelmä sekä syvärentoutus.

Itämaiseen filosofiaan perustuen ChiBall menetelmä seuraa vuodenaikojen vaihtelua, käyttäen näitä tukemassa ja vahvistamassa harjoittelun vaikutuksia.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan matkasta kohti hyvää oloa <3

 

Lämmöllä Yogaroom Lumo Family

 

Processing...
Scroll to Top