Lumoava Sateenkaari Sinussa Chakra workshop

Tule kokemaan ja löytämään, miltä seitsemän sateenkaaren väriä sinussa tuntuvat! Aistimme värejä muun muassa mielikuvien, kivien, eteeristen öljyjen ja Aura-Soma pomanderien kautta ja samalla tarjoamme hyvää oloa sisäiselle sateenkaarellemme. Näin saat vinkkejä elämääsi siitä, kuinka helliä ja hoivata itseäsi monella eri tasolla sinulle juuri tällä hetkellä kutsuvimpien värien avulla. Luvassa on siis teorian lisäksi antoisia mielikuvaharjoituksia, vuorovaikutusta ja värien aistimista monella eri tasolla – väreileviä hetkiä! Voit hemmotella sisäistä sateenkaartasi ja auttaa itseäsi löytämään vahvana energiavirtauksesi. Järjestämme yhteensä seitsemän tilaisuutta pitkin kevättä ja voit osallistua niihin kaikkiin tai voit myös osallistua vain sinua eniten houkuttelevien värien maailmoihin.

Kouluttajana toimii Anna Maria Pajarinen: ”Energiakeskus Indigon perustajana ja Aura-Soma opettajana olen saanut vuosien ajan jakaa ihanien olentojen kanssa erilaisia kokemusrikkaita iltoja, tapahtumia sekä kursseja pääkaupunkiseudulla. Värienergia on ollut punainen lanka lähes kaikissa tapahtumissa ja niin myös sydämellisessä ilmaisussani eli Kokopellin koruissa ja unisieppareissa. Vuonna 2017 valmistuin myös Chakradance fasilitaattoriksi ja samoihin aikoihin Yogaroom Lumo kutsui seireenin lailla luokseen. Ja värikäs matka jatkuu hyvässä seurassa!”

2 h workshopin hinta on 30€ tai yksi kerta voimassa olevalta Lumon kortiltasi + 10€ Varaathan paikkasi mukaan varausjärjestelmämme kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan joka solullasi <3

 

 

 

 

 

 

 

Processing...
Scroll to Top