Heinäkuussa: Lumoava Wellness joogaloma Suomen saaristossa

Yogaroom Lumon Wellness Joogaloma lumoavassa Villa Solhagassa 13-15.07 2018

Viikonloppu tulvillaan hyvää energiaa, lupa pysähtyä hetkeen, nauttia joka solullasi.

Lumoudu Suomen upeasta saaristosta, herkullisesta sekä puhdistavasta kasvisruoasta, mieltä ja kehoa eheyttävästä joogasta, mielenkiintoisista luennoista sekä ihastuttavasta, voimaannuttavasta seurasta, mutta myös hiljaisuudesta. Kesän ja luonnon kauneudesta.

Kesä nähdään Kiinalaisessa Lääketieteessä Tuli- elementin aikana; luonto on täydessä hehkussaan, aurinko paistaa ja elämä kukoistaa voimakkaana. On hyvä aika elää ulkona, syödä kevyemmin, herätä aikaisemmin sekä nauttia myös pitkistä, valoisista illoista. Kesä on ilon, onnen ja rakkauden aikaa

Retriitillä tuemme omaa tulielementtiä monipuolisten joogaharjoitusten avulla sekä perehdymme mielenkiintoisten luentojen avulla syvemmälle Kiinalaiseen lääketieteeseen.

Aamut alkavat kehoa ja mieltä energisoivilla joogaharjoituksilla ja illalla nautimme Grounding Yin tuntien eheyttävästä, kehoa ja mieltä rauhoittavasta vaikutuksesta.

Luennot kesästä ja myöhäiskesästä tärkeine sisäelimineen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta sekä ravinnosta, yrteistä ja kehon huollosta.

Luennot sekä Grounding Yin tunnit opettaa Minna Ulmanen, Joogaopettaja, GroundingYin®- Joogahoidon kehittäjä, Seitai Shiatsu Diplomihoitaja

Aamun joogahetkistä sekä Grounding Yin avustajana toimii Yogailatakin tuttu joogaopettaja Janina Suuronen, (Yogaroom Lumon emo, joka opiskelee töiden ohella luontaishoitoja, kuten Shiatsu ja Aromaterapia

PAIKKA

Villa Solhaga

”Tie luoksemme kulkee siltojen ja lossien kautta. Olemme lähellä, mutta kiireeltä kätkössä. Saariston luonto piirtää matkasi maisemaa. Tuuli tuoksuu merelle. Tullessasi autolla, lossi kuljettaa sinut saarelta toiselle ja voit ajaa autosi perille saakka. Jos tulet linja-autolla, olemme sinua vastassa mantereella. Lampaat tervehtivät sinua pihamaalla. Tervetuloa!”

Villa Solhaga on Petun saaressa, joka on 160km Helsingistä / 90km Turusta / 50 km Salosta, jossa on lähin juna-asema.

Tarjolla täysihoitoa vanhassa Jugend-tyylisessä kivihuvilassa. Useimmissa huoneissa myös kaakeliuuni.  Erikoisuutena mm. leivinuunissa leivotut hapanjuurileivät, piirakat, uunipuurot, soijaruoat, seitan, omat yrttiteet sekä maitohapatetut vihannekset, kalaruoat.

AIKATAULU

Perjantai 13.07.2018

klo 11.30-12.30 saapuminen Villalle (paikkoihin ja toisiimme tutustuminen)

klo 12.30-13.30 lounas

(lounaan jälkeen mahdollisuus pulahtaa mereen virkistäytymään)

klo 14.30-15.30 Luento

klo 16-18.00 Grounding Yin

klo 18.30 Päivällinen

klo:19.30-20.30 Iltasauna

klo 22.00 Yöpuulle vetäytyminen ja hiljaisuus

 

Lauantai 14.07.2018

klo 7-8.30 Energisoiva aamujooga

klo 9-10 Aamupala

Chillailua ja rentoa yhdessä oloa

klo 12.30-13.30 Lounas

Klo 14.30-15.30 Luento

klo 16-18.00 Grounding Yin

klo 18.30 Päivällinen

klo:19.30-20.30 Iltasauna

klo 22.00 Yöpuulle vetäytyminen ja hiljaisuus

Su 15.7

klo 7-8.30 Energisoiva aamujooga

klo 9-10 Aamupala

Chillailua ja rentoa yhdessä oloa

klo 12.30-13.30 Lounas

Jätämme hyvästit Villalle klo 14.00 mennessä ja palaamme kotiin rentoutuneina sekä voimaantuneina upeasta viikonlopusta.

Pe-Su mittaisen, kokonaisvaltaista hemmottelua tarjoavan retriitin hinta on v 360€ (120 € / päivä).

Hinta sisältää täysihoidon (majoitus 1-5 hengen huoneissa, herkullinen luomupainotteinen kasvisateria kolme kertaa päivässä sekä ohjelman iltasaunoineen. Hinnassa on mukana arvonlisävero 24%.

Osallistujien toivotaan kuitenkin itse tuovan mukanaan vuodevaatteet, pyyhkeet, joogamaton sekä muut henkilökohtaiset tavarat.

Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta, riität juuri sellaisena kuin olet. Myös kokeneemmat joogit pääsevät nauttimaan uusista oivalluksista sekä pysähtymisestä luonnon helmassa.

Paikkoja on rajoitetusti (max.18 hlöä) ja veloitamme puolet summasta 180€ sitovan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu tulee suorittaa viimeistään 01.07.2018 mennessä. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin palautamme 60 € varausmaksusta, kiitos.

Ilmoittautuminen, mahdolliset ruoka-aine allergia tiedot sekä muut lisäinfot:

info@yogaroomlumo.fi

Tervetuloa mukaan nauttimaan kanssamme,

Lämmöllä Janina ja Minna

Ajo-ohje Villa Solhagaan  (Helsingistä / Espoosta)

* Länsiväylää pitkin Tammisaareen

* Tammisaaren sillan jälkeen käännytään oikealle Salon suuntaan

* Perniössä käännytään vasemmalle Särkisaloon ja ajetaan vanhaan lossirantaan

* Siltaa pitkin Ulkoluodolle

* Aja Ulkoluodon läpi seuraten Pettuun johtavaa tietä ja jälleen ajetaan lossirantaan saakka-> Lossilla Pettuun.

* Petussa ajetaan suoraan ensimmäiseen Y-risteykseen asti (ei kuitenkaan    ensimmäinen tienhaara) ja käännytään oikealle. Parin km jälkeen tulet tienhaaraan, jossa kyltti oikealle Villa Solhaga. Seuraa kylttiä ja saavut tienpäähän, josta käännyt vielä vasemmalle Villan pihaan.

Helsingistä tullessa, on aikaa hyvä varattava ainakin 2,5 h. Turvallista matkaa!

 

 

Processing...
Scroll to Top