Lahjaksi hemmottelua

 

Uutta Yogaroom Lumossa: Seitai Shiatsu-hoito

Hoitajana Minna Ulmanen, Seitai Shiatsu Dipomihoitaja, GroundingYin- Joogahoidon kehittäjä.

Hinnat: 60min: 60€ / 90min: 75€

Seuraavat hoitopäivät: 3.5,  7.5 ja 29.5 klo: 11:30-16:00

Ajan voit varata suoraan Minnalta: p.045 640 7997  ulminna@gmail.com

Seitai Shiatsu on japanilainen, Kato Sensein kehittämä, kehoa virittävä kokonaisvaltainen menetelmä, jossa elämänvoiman kiertoon ja toimintaan kehossa vaikutetaan eri tavoin.

Seitai Shiatsu- käsittelyssä käydään läpi koko keho hieroen, erilaisin heilutuksin ja venytyksin sekä akupisteitä painellen.

Hoito rentouttaa kehon ja mielen, samalla aktivoiden sisäisen voiman kiertoa energiakanavissa. Tavoitteena on edesauttaa kehoa hoitamaan itse itseään.

Hoidolla voidaan mm. helpottaa unettomuutta sekä erilaisia kipu- ja särkytiloja (esim. migreeni, selkäkivut), tasapainottaa hormonitoimintaa, tukea ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa sekä vahvistaa veren- ja imunesteiden kiertoa kehossa.

Seitai Shiatsu on monipuolinen ja tehokas hoitomuoto, jonka vaikutukset ulottuvat puhtaasti fysiologiselle, henkiselle, mielen sekä energian tasolle.

Käsittely toteutetaan yleensä peruskäsittelynä, jossa koko keho käydään läpi monipuolisesti. Aikaa tulisi varata 60-90min.

Hoito tehdään lattialla futon -patjan päällä kevyessä vaatetuksessa;esim. verryttelyhousut ja hihallinen paita käyvät hyvin.

Processing...
Scroll to Top