Syksyn tapahtumia Lumossa

Syksyn värit hehkuvat upeaa loistoaan vaikka päivät hämärtyy.
Luonto saa levon kesän jälkeen ja pian luontoäiti vetää lumipeiton korvilleen.
On aika sytytellä kynttilät, vetää villasukat jalkaan ja hipsutella hämärästä nauttien.
Pysähdy hidastamaan arjen tahtia ja lepäämään yhdessä luonnon kanssa.
Tarjoamme Lumossa läpi vuoden ihania tunteja sekä hoitoja rentoutumiseen ja palautumiseen

Järjestämme kuukausittain mielenkiintoisia kursseja sekä workshopeja, joista voit ammentaa hyvää oloa ja inspiraatiota omaan arkeen.
Teemme myös jooga-hyvinvointi matkoja huolella valittuihin kohteisiin ja olemme kuluttaja-kilpailuviraston hyväksymä, virallinen matkanjärjestäjä.

Lukujärjestyksemme päivittyy lähes viikottain ja lisäilemme myös tunteja, joten kannattaakin seurata viikkoaikataulujamme aktiivisesti.

Järjestämme kutkuttavan mielenkiintoisia kursseja sekä ihania työpajoja tuntien lisäksi läpi syksyn.

Lokakuussa tarjolla vielä mm. super mahtava TRE-kurssi stressinpurkuun. Marraskuussa mm.astangajoogan jatkotason workshop, hiljaisuuden Yin+rumpumeditaatio sekä valmistamme oman voimamalan Annakataikan ja Yogaroom Lumon yhteiskurssilla, joka virittää ihanasti joulun tunnelmaan.

Joulukuussa tulossa mm. todella mielenkiintoisia kiinalaisen lääketieteen kursseja sekä Special Joulun Live mantra+jooga sessio sekä paljon muuta ihanaa <3 Seuraa sivujamme myös somessa ja löydät FB sivuiltamme kaikki tapahtumat hyvissä ajoin ( ajanvarausjärjestelmän kautta 4 viikkoa ennen niiden alkua)

Helmikuussa 2020 suuntaamme jooga-hyvinvointilomalle Balin paratiisisaarelle (enää muutama paikka vapaana)
https://www.facebook.com/pg/yogaroomlumo.fi/events/?ref=page_internal
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan lumovasta tunnelmasta joka solullasi <3 Ps. Muistutamme ystävällisesti perumaan ajoissa turhat varaukset, jotta jonossa olijat saisivat vapautuneesta paikasta tiedon aina mahdollisimman pian, lämmin kiitos. Tunnit tulee perua itse (emme valitettavasti ota peruutuksia vastaan puhelimitse / sähköpostitse) viimeistään (4 h) neljä tuntia ennen sen alkua. Aamutunnit tulee perua aina edellisenä iltana klo 21:00 mennessä. Kurssit ja workshopit viimeistään kaksi vuorokautta ennen niiden alkua. Nämä pelisäännöt on luotu kaikkien parhaaksi ja olemme todella kiitollisia, kun kaikki noudattavat näitä. Näin varmistamme, että myös jonossa olijat saavat mahdollisuuden päästä mukaan tunneille / kursseille NAMASTE Lämmöllä LUMO FAMILY <3

Processing...
Scroll to Top