Kesä 2020 Lumossa

Aurinkoinen tervehdys Lumosta!

Kevät on edennyt vauhdilla ja luonto heräillyt uuteen kasvukauteen.

Olemme saaneet seurata muuttolintujen sekä pörriäistenkin paluuta ja ihastella valkovuokkojen heräämistä, joka muistuttaa meitä pian lähestyvästä Äitienpäivästä sekä muista kevään juhlista <3

Äitienpäivän kunniaksi, halusimme tarjota extrahemmottelua tarjoamalla muutamia SPECIAL online tunteja.

La 09.05 2020 tarjolla Maija Kansanahon iRest YogaNidra sekä Helena Tervosen Asahi, jonka voi hyvän sään sattuessa tehdä jopa ulkosalla keväästä nauttien.

Voit vaikka leipoa / toivoa juhlakakun, keitellä lämmintä termariin ja suunnata pihalle nautiskelemaan harjoituksen sekä luonnon voimasta latautuneena ja rentoutuneena.

Pääset varaamaan paikkasi mukaan tuttuun tapaan ajanvarauksemme kautta https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi ja tunti linkit ovat voimassa aina 2 vrk tunnin alkamisajankohdan jälkeen ja tehtävissä näin useammankin kerran itsellesi parhaiten sopivimmassa hetkessä, vaikka silloin juhlapäivänä tai vielä sen jälkeenkin.

Suureksi iloksemme voimme myös kertoa, että tarjoamme ainakin toukokuun ajan (pienryhmissä ja turvavälit huomioiden) muutamia tunteja meren äärellä osoitteessa Vanha Saunalahdentie 20

HUOM tunnit aina säävarauksella ja tuntivaraukset tehtävä mielellään viimeistään 1 h ennen tunnin alkua, lämmin kiitos https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi

Paikkana toimii viime kesästä tuttu, ihastuttava Cafe Bastvikin miljöö ja sen pehmeä nurmi.

Tunneille voi osallistua joko voimassa olevilla Lumon korteilla tai kertamaksulla. Hygienia syistä, suosittelemme omia mattoja mukaan ja toivomme huolehtimaan sekä wc käynnit, että täyttämään vesipullot jo valmiiksi kotona.

Mikäli sääolosuhteet eivät olisi meille suotuisia, peruisimme tunnit aina viimeistään 2 tuntia ennen niiden alkamista ja lähetämme kaikille ilmoittautuneille tekstiviestiä asiasta (Tarkistathan kiltti, että asiakasprofiilisi laittamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein, lämmin kiitos)

Kevät on juhlan aikaa ja Lumon pieni puoti tarjoaa myös poikkeusaikana ihastuttavia lahjaideoita!

Valikoimistamme löytyy mm. pieni erä Lumo YogaSpirit bolstereita, silmämaskeja, joogavöitä ja tiiliä, Young Livingin laadukkaita eteerisiä öljyjä, mielenkiintoisia joogakirjoja, naisellisia vapaa-ajan vaatteita, lumoavaa teetä ja paljon muuta ihanaa.

Tai ehkä hemmottelet häntä tai itseäsi ostamalla lahjakortin mukaan tunneillemme:

Juhlakauden kunniaksi myymme ONLINE KESÄKORTTIA ajalle 8.6-31.7.2020 hintaan 55€

Kortti tulee sähköiseen myyntiin https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi/prepaids ma 04.05 2020 ja tarjous on voimassa toukokuun 2020 loppuun saakka.

ONLINE KESÄKORTILLA pääset nauttimaan todella monipuolisen online videokirjastomme reilusti yli 100 tallennetta rajattomasti kesä-heinäkuun 2020 aikana.

Videokirjaston tallenteet ovat nauhoitettu maalis-toukokuussa ja pääsevät kesäksi uusintakierrokselle.

Pidämme kuvaustaukoa KESÄKORTIN voimassaoloajan, joten kaikki onlinetunnit, jotka lukujärjestyksessämme 8.6-31.7 2020 tarjotaan uusintana.

Palaamme jälleen uusilla, raikkailla online tunneilla ruudun taakse 01.08 2020 alkaen.

Mikäli innostuisit ostoksille tai sinulla olisi muuten asiaa, voit soittaa suoraan Janinalle.

Olemme parhaiten puhelimen päässä arkisin klo 12-18 välisen ajan ja mikäli olisimme varattuina, soitamme takaisin heti vapauduttuamme: Janina 050-5433280

Koska täälläkin käydään etänä lasten koulua ja läppärit sekä oma työaikakin aikalailla sidottuna koulujuttuihin, toivoisimme ensisijaisesti kaikki yhteydenotot soittamalla, lämmin kiitos <3

Viesti tulva on valtava, mutta puhumalla asiat hoituvat helposti muiden askareiden lomassa.

Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme ja voitetaan tämä kriisitila hyvällä tahdolla ja toistemme tukemisella.

Vahvistaaksemme Lumon yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia, laitoimme someen Lumon FB sekä Instagram sivuille KUVAHAASTEEN huhti-toukokuun 2020 ajaksi.

Teemana missä / miten / milloin / kenen kanssa yhdessä tykkään tehdä omaa harjoitustani?

Kuvaa itsesi / lemmikkisi / läheisesi / joogapaikkasi / mattosi / bosterisi tai mitä ikinä keksitkään ja OSALLISTU MUKAAN!

Kaikki FB:n sekä Instagramin kautta laitetut postaukset, joihin Lumo on tägätty #yogaroomlumo tai @yogaroom_lumo ovat mukana arvonnassa.

VOIT VOITTAA viikottain pullon Young Livingin 100% puhdasta eteeristä öljyä tai vaihtoehtoisesti paketin Lumon legendaarisen hyvää teetä, NAM!

Suoritamme arvonnan aina sunnuntaisin klo 10 mennessä, kaikkien sen viikon kuviensa jakaneiden kesken. Arvomme kerralla yhden palkinnon viikossa.

Tarttumalla tähän hyvää tekevään haasteeseen voit voittaa itsellesi hyvinvointia, joten osallistuhan mukaan ja vahvista upeaa Lumo yhteisöä entisestään.

Voittajille ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti ja postitamme voitot suoraan kotiin niin halutessanne.

Ensimmäinen palkinto arvotaan 26.04 ja viimeinen 31.05. 2020. Monen monta mahdollisuutta siis osallistua ja voittaa lumoavaa hemmottelua itsellesi.

Meillä on teitä hirmuinen ikävä ja olisi ihana nähdä teitä ja kuulumisianne edes kuvien välityksellä <3

Tai ehkä toukokuussa jo turvavälein meren äärellä…Tai ihan viimeistään toivottavasti syksyllä studion kotoisassa lämmössä, teekuppien äärellä.

Aurinkoista kesää Lumoavat, voikaahan hyvin <3

Lämmöllä Lumo Family

Processing...
Scroll to Top