Olemme jälleen auki <3

ARVOISAT ASIAKKAAMME,

LUMON OVET OVAT JÄLLEEN AUKI

Poikkeustilanteesta johtuen, olemme joutuneet hieman tiukentamaan studio etikettejä, jotta pystyisimme palvelemaan teitä mahdollisimman turvallisesti ja kaikkien parasta ajatellen.

Lämmin kiitos kaikille ymmärryksestä sekä joustavuudesta asian suhteen <3

Toivomme kaikkien käyttävän omia mattojaan mahdollisuuksien mukaan ja varaamaan mukaansa myös oman pyyhkeen, jota voi käyttää huovan tilalla ja suojata sillä Lumon bolsteria, joita emme pysty pesemään päivittäin.

Tunnin päätteeksi toivomme jokaisen itse puhdistavan (salissa puhdistusaineita ja pyyhkeitä) käyttämänsä joogatiilet / pilates pallot. Näin pystymme takaamaan välineiden puhtauden myös seuraavan tunnin osallistujille. Tämä on tuttu käytäntö mm. spinning saleilta, jossa jokainen pyyhkii pyöränsä käytön jälkeen ?

Käsidesin käyttö on myös suositeltavaa tarpeen mukaan. Käsidesiä löytyy sekä naisten pukuhuoneesta / respan tiskiltä olevista pumppupulloista.

Koska rajaamme osallistujamäärät nyt normaalia pienemmiksi, toivomme hartaasti ettei ”turhia” varauksia tehtäisi!! Mikäli varaus pitäisi jostain syystä perua, tehdään se itse ajanvarauksen kautta MAHDOLLISIMMAN PIAN, lämmin kiitos.

Jatkossa klikkaamme jo illalla seuraavan aamun tuntilaiset tunnille / veloitamme maksun.

Aamutuntien peruutukset tehtävä aina viimeistään klo 21 edellisenä iltana.

Mietimme myös iltatuntien varausten peruutusaikarajan nostoa kuuteen tuntiin, koska peruutuksia tulee surullisen paljon ☹ (nyt neljä tuntia)

Kesän ulkotunneistamme melkein 2/3 asiakas varauksista on peruttu lähes joka viikko, vaikka säät ovatkin olleet suotuisat.

Toivomme hartaasti, ettei tämä sama jatkuisi studiolla, vaan varauksen tehneet sitoutuisivat tekemiinsä varauksiin.

Erikoistunnit sekä workshopit tulee perua viimeistään 2 vrk ennen niiden alkua, lämmin kiitos.

Hygienia syistä, jätämme toistaiseksi teen ja muut tarjoilut tauolle, pahoittelut tästä.

Jottei pukkareihin ja respaan syntyisi turhaa ryysistä, toivomme malttia ja joustavaa, lumomaista yhteishenkeä meiltä kaikilta.

Jos saavut päivän / illan ensimmäiselle tunnille, käytä eteisväylän varrella olevaa naisten pukuhuonetta, mikäli vaatteita tarvitsisi vaihtaa. Jos saavut päivän / illan toiselle tunnille, teimme pikkusalista (toistaiseksi) naisille extra pukuhuoneen. Näin vältämme ruuhkaa pukkareissa ja pystymme pitämään riittävät turvavälit.

Ps.Mikäli sinulla olisi pienintäkään oiretta / riskiä olla sairas, jääthän kiltti kotiin lepäämään.

Nautitaan jatkossakin Lumon upeasta yhteishengestä ja hyvästä energiasta.

Olemme äärimmäisen kiitollisia luottamuksestasi ja siitä, että kuljet edelleenkin rinnallamme.

NAMASTE <3

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TUNNEILLE JA HOITOIHIN

LÄMMÖLLÄ LUMO FAMILY

 

 

 

 

Processing...
Scroll to Top