Syksyn tuulet ja Lumon 3-vuotis synttärit

SYKSYN RAIKKAAT TUULET SEKÄ LUMON 3-VUOTIS SYNTTÄRIT LÄHESTYY!

Toivottavasti olet nauttinut kesän valosta, vapaudesta liikkua ja tavata lähimmäisiäsi.

Vaikka illat pimenee ja kesä jättää hiljalleen jäähyväisiä, annetaan sen lämmön ja ilon säilyä sydämissä. Nautitaan syksyn raikkaista tuulista ja pidetään edelleenkin huolta itsestämme sekä toisistamme.

Mennyt kevät 2020 on mullistanut varmasti meidän kaikkien elämää, mutta toivottavasti tuonut mukanaan myös hyviä asioista.

Meille kevät raotti oven digiaikaan ja sen myötä loikan onlinetuntien tuottamiseen ja tarjoamiseen.

Online tuntiemme suosio ylitti kaikki odotuksemme ja niiden jatkamista on toivottu runsain määrin. Iloksemme voimme kertoa, että uusien tuntien kuvaukset pyörivät paraikaa vinhaa vauhtia ja lanseeraamme elokuun aikana (eli hyvin pian) täysin uudistetun LUMO GOES ONLINE palvelun, jota olemme super innossamme ja ylpeitä!

Myös nettisivujemme ilme on muuttunut ja löydät uudistetuilta sivuiltamme kaiken tarvittavan tiedon entistäkin helpommin ja voimme näin palvella teitä vieläkin paremmin www.yogaroomlumo.fi

Olemme suunnattoman kiitollisia, kun saamme teidän ihanien, uskollisten asiakkaidemme ansiosta juhlistaa elokuussa Lumon kolmatta toimintavuotta ja hartaana toiveena olisi järjestää sen kunniaksi Lumoavat synttärihulinat la-su 29.08-30.08 2020

Seuraamme toki tarkoin covid-19 tilannetta ja toimimme vastuullisesti tilanteen vaatimalla tavalla.

Toivomme sydämenpohjasta, että tilanne pysyy vakaana ja pääsisimme tapaamaan mahdollisimman monia teistä ja nauttimaan ihanasta juhlahumusta kanssanne.

Olemme yleisten suositusten mukaisesti jälleen vähentäneet asiakaspaikkoja tunneillemme (jotta turvavälit toteutuu) ja THL:n suositusten mukaan kannustamme käyttämään kasvomaskeja pukuhuonetiloissamme tai mahdollisuuksien mukaan vaihtamaan liikuntavaatteet jo kotona, jottei tiloihimme syntyisi näin ylimääräistä ruuhkaa.

Ihanteellista olisi myös käyttää omaa mattoa sekä varaamaan tunneille oman pyyhkeen, jota voi käyttää huovan tilalla ja suojata sillä Lumon bolsteria, joita emme valitettavasti pysty pesemään päivittäin.

Tunnin päätteeksi toivomme jokaisen itse puhdistavan (salissa puhdistusaineita ja pyyhkeitä) käyttämänsä joogatiilet / pilates pallot. Näin pystymme takaamaan välineiden puhtauden myös seuraavan tunnin osallistujille. Tämä on tuttu käytäntö mm. spinning saleilta, jossa jokainen pyyhkii pyöränsä käytön jälkeen ?

Käsidesin käyttö on myös suositeltavaa. Käsidesiä löytyy pukuhuoneista / saleista sekä respan tiskillä olevista pumppupulloista.

Koska rajaamme osallistujamäärät jälleen normaalia pienemmiksi, toivomme hartaasti ettei ”turhia” varauksia tehtäisi!! Mikäli varaus pitäisi jostain syystä perua, tehdään se itse ajanvarauksen kautta MAHDOLLISIMMAN PIAN, lämmin kiitos.

Aamutuntien peruutukset tehtävä aina viimeistään klo 21 edellisenä iltana

Jatkossa klikkaamme jo illalla seuraavan aamun tuntilaiset tunnille / veloitamme maksun.

Lämmin kiitos kaikille ymmärryksestä sekä yhteistyöstä asian suhteen ❤

SYNTTÄRI VIIKONLOPUN OHJELMA
LAUANTAI 29.08 2020
Klo 10-11:30 Energisenä uuteen aamuun: Prana Vinyasa Flow (Hanna Nymalm)

Klo 12-13 Hyvää oloa päivään Kehonhuolto (Helena Tervonen)

Klo 14-16 rentoutumista ja rauhoittumista hetkeen: Healing Yoga+syvärentoutus (Tanja Jalas) https://www.facebook.com/events/281471706599262/

Special hemmotteluna tarjolla näytehoitoja ihanan Anna Savinaisen hoitavissa käsissä Shiatsu tai / energiahoito 20€ / 20 min.

(Synttäri viikonlopun ajanvaraus aukeaa vkolla 33) www.yogaroomlumo.fi


SUNNUNTAI 30.08 2020
Klo 10-11 Energisenä aamuun: Vinyasa Flow (Karoliina Kangaskolkka)

Klo 12-15:00 Special hemmotteluna Makramee, Mantraa ja Meditaatiota kurssi klo (Anna Savinainen)

https://www.facebook.com/events/3498350953508562/

Klo 17:30-19 Tasapainoa ja harmoniaa iltaan YinYang(Lauriina Nevala)

Klo 17:45-19 sekä 19:15-20:30 pehmeä laskeutuminen uuteen viikkoon: Lumo Sointu AromaYin hoitavien äänimaljojen, eteeristen öljyjen kera (Sari Anttila)

(Synttäri viikonlopun ajanvaraus aukeaa vkolla 33) www.yogaroomlumo.fi

SYNTTÄRI VIIKONLOPUN TARJOUKSET (voimassa 29.8-30.8 2020)

Ps. pääset korttiostoksille joko sähköisesti sivujemme kautta tai osallistumalla lumoavaan juhlahumuun paikanpäällä.

5 X kortti 70€ (norm. 85€)

LUMO GOES ONLINE tutustumistarjouksena ensimmäinen kuukausi vain 9,90€ (norm. 35€/ kk)

DEHAN naiselliset vapaa-ajan vaatteet -20%

Young Livingin 100 % puhtaat eteeriset öljyt (5 ml pullot) -15%

Lämmin kiitos vielä sinulle ihana, kun olet osaltasi kannatellut Lumoa ja mahdollistanut opettajillemme töitä ja valanut valoa tulevaisuuteen.

Pidäthän huolta itsestäsi ja voi hyvin <3

Rakkaudella, Yogaroom Lumo Family

Processing...
Scroll to Top