Hehkuvaa syksyä sinulle ihana asiakkaamme!

Syksyn värit hehkuvat upeaa loistoaan, vaikka päivät jo hämärtyy.

Elämänkiertokulku jatkaa alati kulkuaan ja elämme jälleen muutoksen aikaa.

Luottamus elämään vahvistuu, kun hyväksyy ettei mikään ole lopulta pysyvää, vaan elämä virtaa aina eteenpäin. Tiedostaen, että on onneksi myös asioita, jotka eivät muutu ja pysyvyys tuo turvallisuutta muuttuvien asioiden rinnalla.

Muutosten keskellä myös Lumon lukujärjestys hakee pysyvyyttä, kuitenkin alati joustaen, taipuen ja katkeamatta muutosten tuulissa. Elämme kiitollisina tässä hetkessä ja toiveistanne olemme lisänneet tunteja sekä maanantai, että perjantai iltoihin.

Tarjoamme jatkossa myös joka toinen lauantai Prana Vinyasa tunnin lisäksi perus pilatesta, sekä vaihdellen sunnuntai aamupäivissäkin Lumo Aroma Yin tunteja.

Lämmin kiitos kaikille esittämistänne toiveista sekä kehittämisideoista, ne ovat meille arvokkaita ja pyrimmekin parhaalla mahdollisilla tavalla niitä toteuttamaan ?

Energisen kesän jälkeen on syksyllä jälleen ihanaa hidastaa tahtia ja asettua lepäämään yhdessä luonnon kanssa.

On aika sytytellä kynttilät, vetää villasukat jalkaan ja hipsutella hämärästä nauttien.

Tiesithän, että tarjoamme Lumossa myös ihania hoitoja rentoutumiseen ja palautumiseen taitavien hoitajiemme lempeissä käsissä.

Lumo perheen ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa tarjoamme myös monipuolisia ja laadukkaita tilaustunteja / tapahtumia joko Lumoavalla studiollamme tai toiveista asiakkaidemme omissa tiloissa tai ONLINEN välityksellä.

Räätälöimme tunnit aina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja tarjoamme hyvää tekeviä elämyksiä vaikka TYHY päiviin, polttariporukoille tai katkaisemaan työ / koulutuspäiviä  virkistävillä taukojumpilla, joogalla, Pilateksella tai vaikkapa mindfulness harjoitteilla.

Mikäli sinun työ/ opiskelu tai ystäväpiiri kaipaisi hengähdyshetkiä ja virkistäytymistä arjen pyöritysten keskellä, voitte laittaa meille viestiä ja suunnitellaan yhdessä sopiva tunti / tapahtuma juuri teidän tarpeisiin.

info@yogaroomlumo.fi

Järjestämme myös kuukausittain (vallitsevan tilanteen sallimissa rajoissa) mielenkiintoisia kursseja sekä ihania special tunteja, joista voit ammentaa hyvää oloa ja inspiraatiota omaan arkeen.

Ps. Lukujärjestyksemme päivittyy lähes viikottain, joten kannattaa seurata viikkoaikataulujamme aktiivisesti.

SYKSYN MITTAAN TARJOLLA MM. NÄMÄ UPEAT SPECIAL TUNNIT /KURSSIT:

(lisätietoja kursseista löytyy Lumon FB sivujen tapahtumista / sekä ajanvarausjärjestelmästä kyseisen kurssin / tunnin info merkin kohdasta)

LA 26.09.2020

HILJAISUUDEN YIN+MEDITAATIO

MA 28.09.2020

SPECIAL PRANA VINYASA (jonotuslista)

PE 09.10.2020

TOTAL YIN (jonotuslista)

LA 10.10.2020

ASTANGAN ALOITUSKURSSI

SU 11.10.202

MAKRAMEE, MANTRAA, MEDITAATIOTA (toivottu uusinta)

LA 17.10.2020

SPECIAL YINYANG (VAHVISTU&VAPAUDU)

LA 31.10.2020

JUMALATAR SINUSSA SHAKTI FLOW

LA 07.11.2020

HAPPY HIPS SPECIAL YINYANG

LA 14.11.2020

HEALING YOGA

SU 29.11.2020

TOTAL YIN (toivottu uusinta-muutama paikka enää vapaana)

Ps. Muistutamme ystävällisesti perumaan ajoissa turhat varaukset, jotta jonossa olijat saisivat vapautuneesta paikasta tiedon aina mahdollisimman pian, lämmin kiitos.

Normi iltatunnit tulee perua itse (emme valitettavasti ota peruutuksia vastaan puhelimitse / sähköpostitse) viimeistään (4 h) neljä tuntia ennen niiden alkua. Aamutunnit tulee perua aina edellisenä iltana klo 21:00 mennessä.

Kurssit ja workshopit viimeistään kaksi vuorokautta ennen niiden alkua.

Nämä pelisäännöt on luotu kaikkien parhaaksi ja olemme todella kiitollisia, kun kaikki noudattavat näitä. Näin varmistamme, että myös jonossa olijat saavat mahdollisuuden päästä mukaan tunneille / kursseille.

Marras- joulukuussa on luvassa vielä lisääkin kutkuttavan mielenkiintoisia kursseja sekä ihania työpajoja tuntien lisäksi.

Näistä lisää myöhemmin seuraavassa asiakaskirjeessämme

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan lumovasta tunnelmasta joka solullasi ❤

NAMASTE

LUMO FAMILY

Processing...
Scroll to Top