Tärkeää infoa syksyn 2020 tuulista Lumossa

ARVOISA ASIAKKAAMME

Korona tilanteesta johtuen, olemme joutuneet tiukentamaan studio etikettejä, jotta pystyisimme palvelemaan teitä mahdollisimman turvallisesti ja kaikkien parasta ajatellen.

Lämmin kiitos kaikille ymmärryksestä sekä joustavuudesta asian suhteen <3

THL: n suositusta kasvomaskien käytöstä on päivitetty ja alla kopioituna ohjeita suoraan heidän sivuiltaan:

Koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä suositellaan joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.

Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti.

Ensisijaisen tärkeää on edelleen noudattaa turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.

Jotta pystyisimme pitämään ovemme turvallisin mielin auki, suosittelemme jatkossa käyttämään maskeja tullessanne Lumoon (pukkari / respa /eteinen ruuhkaantuu helposti ja turvavälit ei toteudu välttämättä) Maskin voi kuitenkin riisua astuessaan matolle ja pukea / vaihtaa uuteen harjoituksen jälkeen)

Toivoisimme kaikkien käyttävän omia mattojaan mahdollisuuksien mukaan ja varaamaan mukaansa myös oman pyyhkeen, jota voi käyttää huovan tilalla ja suojata sillä Lumon bolsteria, joita emme valitettavasti pysty pesemään päivittäin.

Tunnin päätteeksi toivomme nöyrästi jokaisen itse puhdistavan (salissa puhdistusaineita ja pyyhkeitä) käyttämänsä joogatiilet / pilates pallot. Näin pystymme takaamaan välineiden puhtauden myös seuraavan tunnin osallistujille. Puhdistusaineet on tarkoitettu ensisijaisesti Lumon lainavälineiden pesuun, lämmin kiitos.

Käsidesin käyttö on myös suositeltavaa tarpeen mukaan. Käsidesiä löytyy sekä naisten pukuhuoneesta / respan tiskiltä olevista pumppupulloista.

Koska olemme rajanneet osallistujamäärät normaalia pienemmiksi, toivomme hartaasti ettei ”turhia” varauksia tehtäisi!! Mikäli varaus pitäisi jostain syystä perua, tehdään se itse saamasi tuntivahvistus viestin mukana olleen linkin kautta MAHDOLLISIMMAN PIAN, lämmin kiitos.

Näin varmistat osaltasi toimintamme jatkuvuuden sekä ilahdutat varmasti jonotuslistalle olijoita ajoissa vapautuneesta paikasta <3

Vuokrankorotuksen myötä, joudumme valitettavasti nostamaan muutamia tuntihintojamme hieman.

LOKAKUU 2020 alkaen

KERTAMAKSU 18€-> 20€

KERTAMAKSU ARKIAAMU TUNNEILLE 16€-> 18€

KUUKAUSI KORTTI 135€-> 140€

MATTOVUOKRA 2€-> 2,50€

Mikäli joutuisimme syksyn mittaan sulkemaan koronasta johtuen ovemme hetkellisesti, lisäämme jo ostettuihin kortteihin lisäaikaa ilman uudelleen aktivointia.

HUOM! Tiesithän, että lumoavat opettajamme tulevat myös suoraan luoksesi entistäkin ehomman ONLINE palvelumme välityksellä milloin ja missä vain <3

Tutustu monipuolisiin ONLINE tunteihimme tästä:

PIDETÄÄN HUOLTA ITSESTÄMME SEKÄ TOISISTAMME

LÄMMÖLLÄ

LUMO FAMILY

Processing...
Scroll to Top