Tärkeä koronatiedote

Rakkaat asiakkaamme,

surullisin ja raskain mielin suljemme hetkeksi Lumon ovet hallituksen esittämien suositusten mukaisesti.

Ovemme sulkeutuu la 28.11.2020 alkaen ja emme valitettavasti osaa sanoa, kuinka pitkään tämä poikkeusjärjestely kestää.

Päivitämme infoa nettisivuillemme www.yogaroomlumo.fi sekä lähetämme asiakaskirjeinä tietoa Lumon toiminnasta.

Toivomme nöyrästi ymmärrystä, tämän meille kaikille äärimmäisen epävarman ja hankalan asian suhteen.

Asetamme ihmisten terveyden etusijalle ja pyrimme toiminnallamme ehkäisemään pandemian etenemistä ja toivomme tilanteen rauhoittuvan mahdollisimman pian.

Koska olemme pieni studio ja yksi ihminen vastaa kaikesta viestinnästä, emme valitettavasti pysty vastaamaan heti satoihin viesteihin, joita tulee päivittäin. Toivommekin malttia sekä ymmärrystä asian suhteen ja teemme aina parhaamme täällä päässä.

Mikäli sinulla olisi kysyttävää, toivomme ensisijaisesti SOITTAMAAN Janinalle: 050-5433280

Autamme erittäin mielellämme ja mikäli Janina olisi varattuna, soittaa hän takaisin vapauduttuaan jälleen puhelimen ääreen. Lämmin kiitos.

Tulemme tuttuun tapaan joustamaan korttien voimassaoloaikojen suhteen, joten ethän suotta kanna huolta tämän asian tiimoilta.

Tarjoamme todella monipuolisesti tuntejamme edelleenkin LUMO GOES ONLINE palvelun kautta ja pääset nauttimaan harjoittelusta tuttujen opettajiemme kanssa milloin ja missä vain https://yogaroomlumo.fi/online/

Myös yksityistunnit ovat mahdollisia ja näin harjoittelu on turvallista ja juuri sinun / teidän tarpeisiinne sekä toiveisiinne räätälöityjä kokonaisuuksia.

Pidämme Lumon lahjapuotia auki pienimuotoisesti ja mikäli haluaisit piipahtaa ostoksille, voit soittaa Janinalle ja sopia itsellesi parhaiten sopivimman ajan ostosten tekoon.

Mikäli sinulla olisi vanhenevia liikuntaetuja, ethän kiltti unohda hyödyntää niitä ja laiminlyödä hyvinvointiasi kaamoksen keskellä. Pystyt tallettamaan etusi odottamaan oviemme aukeamista ja sitä hetkeä, kun haluat jälleen lähteä mattomatkalle kanssamme. Voit soittaa suoraan Janinalle ja autamme mielellämme myös tämän asian suhteen.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi myymme 5x korttia PE 04.12.2020 ajan juhlahintaan 70€ (norm.85€) ja pääset halutessasi ostoksille myös sähköisesti https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi/prepaids tai sopimalla ajan ostoksille Janinan kanssa erikseen.

Hoitoaikoja / lahjakortteja osteopatiaan, shiatsuun tai kalevalaiseen jäsenkorjaukseen voi kysellä erikseen hoitajilta https://yogaroomlumo.fi/hoidot/

Tarjoa lumoavaa hyvinvointia lahjaksi itsellesi tai läheisellesi <3

Tuetaan ja kannatellaan toisimme, autetaan heikompia. Otetaan joogan viisaat opit käyttöön maton ulkopuolelle arkeen, toimitaan eettisesti ja pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme.

Lämmin kiitos ymmärryksestä ja toivottavasti pääsemme pian jälleen näkemään ja jatkamaan harjoittelua yhdessä.

HALAUS,

Lumo Family

Processing...
Scroll to Top