Helmikuun 2021 Uutiset

Elämä muuttuu joka hetki.
Välillä sen hyväksyminen on vaikeaa, varsinkin jos on odottanut ja toivonut toisenlaista muutosta sekä lopputulosta.
Odotimme toiveikkaana Lumon ovien avaamista jo helmikuussa, mutta vallitseva tilanne ei edelleenkään näytä hyvältä ja alakuloisin mielin joudumme edelleenkin odottamaan uutta, valoisampaa vuotta.

Luotamme silti vahvasti, että tämäkin hetki jää pian taakse, energia muuttuu ja aloittaa jälleen uuden syklin.
 

Kevät on aina uusi alku ja mahdollisuus, valon ja kauniin kasvun, uudistumisen aika. Uskommekin sen ihmeisiin ja uudelleen syntymisen taikaan.
Toivomme jälleen teiltä rakkailta Lumo ystäviltämme kärsivällisyyttä, luottamusta sekä viisauden voimaa.
Yhdessä tästä selvitään, vahvistutaan ja kuljetaan kohti kevään puhdistavaa valoa.

Tulemme luonnollisesti lisäämään kaikkiin Korona aikana ostettuihin kortteihin voimassaoloaikaa, joten ethän suotta kanna huolta tämän asian tiimoilta. Kunhan saamme ovet jälleen turvallisin mielin auki, käymme jokaisen asiakkaamme kortin erikseen läpi ja hyvitämme menetetyn ajan.
Ihanasta asiakastoiveesta rohkaistuneena, tarjoamme myös tilaisuuden hyödyntää ostettujen korttien arvoa yksityistunteihin.

Olemme äärimmäisen kiitollisia tästä kannustavasta palautteesta ja sen suomasta mahdollisuudesta palvella turvallisesti niitä, jotka ovat livetuntejamme kaivanneet ja haluaisivat tulla yksityistunneille.

Tunnit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisiksi ja opettajina toimii Lumon omat opettajat.
Voit tulla yksin tai yhdessä ystäväsi / läheisesi kanssa (max. 3 hlöä)

Yksityistunnin hinnasto (60 min.)
75€ (1 hlö)
120€ (2 hlöä)
150€ (3 hlöä)

Mikäli haluaisit vaihtaa kortiltasi kertoja / arvoa pois yksityisopetukseen, soitathan kiltti Janinalle 050-5433280 (Ps. soittamalla saat aina parhaiten meidät kiinni ja arvostamme kovasti soittoasi)

Voimme samalla miettiä yhdessä tuntisisältöä ja toteutamme toiveesi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tunnin jälkeen voit(te) nauttia kupposen Lumon legendaarisen hyvää teetä ja nauttia seesteisen studion hiljaisesta tunnelmasta, täysin omassa rauhassa.

Ilahdumme aivan suunnattomasti jokaisesta kohtaamisesta sekä olemme äärimmäisen kiitollisia tuestanne <3

     

Tarjoamme edelleen myös Lumon hoitolapalveluita https://yogaroomlumo.fi/hoidot/, sekä pidämme lumoavaa puotiamme auki pienimuotoisesti erikseen sovittuina aikoina.
Mikäli haluaisit tulla ostoksille, voit soittaa Janinalle jo yllämainittuun numeroon ja sopia sinulle parhaiten sopivimman ajan vierailla studiolla. Lämpimästi tervetuloa <3

Myös Online tuntimme pyörivät vinhaa vauhtia ja toiveenne sisällön suhteen otetaan aina avosylin vastaan. Toiveistanne videopankkiimme on jo täydentynyt Mikon Pilates tunnit ja pian on tulossa myös muita toivomianne tunteja, kuten raskausajan tunteja, Paulan Sivanda 60 min. sekä Janinan 90 min. Bikyasa.

Sydämellinen kiitos, kun olet osa Lumo yhteisöämme ja jaksat edelleenkin odottaa.

Olet meille tärkeä ja arvokas.
Etähalauksin,

LUMO FAMILY     Lumo Facebook Kotisivut Email     Copyright © 2020 Yogaroom Lumo Oy, All rights reserved.


 
Processing...
Scroll to Top