Kesän taikaa

Kaunista kesäkuuta ja pian koittavaa keskikesän juhlaa

Onnesta mykkyrällä löydämmekin nyt monta syytä juhlia <3

Alueellisen koronakoordinaatioryhmän ja aluehallintoviraston arvion mukaan lain edellytykset turvavälimääräyksen jatkamiselle ei enää täyty.

Turvaväli määräys kumotaankin nyt myös Espoossa 15.06.2021 alkaen.

Tämä tarkoittaa sitä, että tartunnat ovat roimasti hiipumaan päin ja voimme lisätä asiakaspaikkoja turvallisin mielin. ja toivommekin, että kaikki halukkaat pääsisivät jatkossa mukaan tunneille.

Huolehdimme luonnollisesti edelleenkin tartuntalain mukaisista hygieniavaatimuksista ja emme tule milloinkaan paikalle sairaana.

Kiitollisena ja sydän toivoa täynnä toivomme näkevämme mahdollisimman monia teistä pian <3

Lisäämme (edelleenkin) kaikkiin korona-aikana ostettuihin kertakortteihin voimassaoloaikaa vuoden 2021 loppuun saakka ja pääset käyttämään näin vanhentuneen korttisi loppuun ilman uudelleen aktivointimaksua (norm.5€ / kerta).

Jätämme ainakin toistaiseksi kuukausi / kausikortit pois korttivalikoimastamme, koska tilanteet saattavat muuttua jälleen nopeastikin.

Studiolla tapahtuvien tuntien lisäksi lumoavat ulkotuntimme jatkuvat vielä ainakin kesäkuun ajan tiistai iltaisin Saunalahden kartanon pehmeällä nurmella sekä ke aamuisin Kirkkonummella Lilträskin järven yksityislaiturilla (säävarauksella). Kaikki tuntimme on varattavissa sivujemme kautta https://yogaroomlumo.fi/

Kovasti suunnittelemme syksyyn kaikkea ihanaa ja toivomme sydämenpohjasta, että pääsemme kaiken tämän ihanuuden toteuttamaan kanssanne.

Lumon syntymäpäiviä tullaan juhlimaan elo-syyskuussa, ja pieni, mutta sydämeltään suuri studiomme täyttää jo NELJÄ VUOTTA <3

Toivomme kaikille lempeää ja valontäyteistä kesää, ihania hetkiä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa.

Myös Lumon henkilökunta nauttii kesän voimaannuttavasta energiasta ja opettajat lomailevat pääosin heinäkuussa, jolloin tunti valikoimamme supistuu hetkeksi muutamaan tuntiin viikossa.

Lumon ONLINE tunnit pyörivät kuitenkin tuttuun tapaan ja niiden välityksellä pääset nauttimaan monipuolisista harjoituksista milloin ja missä vain https://yogaroomlumo.fi/online/.

Arvomme myös kuukausittain (vuoden 2021 loppuun saakka) Lumoavia yllätyspalkintoja kaikille ONLINE palveluitamme käyttäville ystävillemme ja tähän mennessä palkintoja on arvottu jo 15 kappaletta

Osallistumalla ONLINE TUNNEILLEMME mukaan,olet automaattisesti mukana arvonnoissa ja näin juuri sinä voit olla seuraava onnekas voittaja <3

Nautitaan kesän kauneudesta ja välitetään itsestämme, sekä toisistamme.

Et voi pysäyttää aaltoja, mutta voit oppia surffaamaan niillä. -Jon Kabat-Zinn

Haleja,

LUMO FAMILY

Processing...
Scroll to Top