Elokuun 2021 kuulumiset Lumossa


Toivottavasti olet nauttinut menneen kesän lämmöstä ja saanut ladattua varastot täyteen D- vitamiinia ja aurinkoenergiaa.

Hellekausi heittää jo hyvästejä ja on aika siirtyä nauttimaan syksyn raikkaista tuulista, arjenkin palamisesta takaisin uomiinsa.

Me ainakin odotamme jo toiveikkaina pääsevämme jatkamaan päivittäisiä livetunteja, sekä muutakin toimintamme ja koronatilanteen salliessa, juhlistamaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.9 2021 Lumon neljävuotis syntymäpäiviä!!

Merkitsehän päivämäärät ylös kalenteriin, sillä tuo viikonloppu on täynnä iloista juhlahumua, special tunteja sekä tuotetarjouksia <3

Paljon on mahtunut menneeseen neljään vuoteen iloa ja naurua, mutta myös huolta ja haasteita.
Koko elämän kirjoa.

Mutta onneksi murheidenkin keskellä on ympärillämme säteillyt valoa ja olemme saaneet kokea aitoa välittämistä, avuntarjoamista ja välitöntä lähimmäisen rakkautta.

Ne ovat pitäneet yllä sydämen paloa ja antaneet voimia jatkaa eteenpäin.
Voimia olla luovuttamatta, vaikka välillä epätoivo ja väsymys onkin hiipinyt harteille tummana viittana. Kiitos siis sinulle, kun kuljet edelleenkin rinnallamme ja luot uskoa tulevaisuuteen.

Toivommekin sydämenpohjasta, että pääsisimme näkemään pian ja nauttimaan yhdessä jo perinteeksi muodostuneista synttärijuhlistakin.

Mutta ennen varsinaista juhlahumua, tiedotamme tässä kirjeessä elokuun tuulista, sekä pienistä muutoksista Lumon tuntien sekä hoitolatoiminnan suhteen.
 

Suurin osa opettajistamme palailee kesälaitumilta takaisin opettamaan elokuun puolivälin jälkeen ja syyskuussa (toivottavasti) pääsemme aloittamaan syyslukkarin vakio viikkotunnit.

Olemme iloksemme saaneet vahvistusta uusista sekä osalle jo entuudestaan tutuista opettajista. Myös tuntivalikoimamme lisääntyy entisestään ja pian pääset nauttimaan uutuutena Lumossa myös Vijnana sekä YinTonics tunneista.

Uusimpana opettajana Lumossa toimii Outi Pikkuoksa.
Outi ohjaa tunteja sunnuntai aamuissa sekä jatkaa Helenan perjantai illan Yin tunteja.
Helena on siirtynyt nauttimaan hyvin ansaituista eläkepäivistä, mutta onneksi hän on lupautunut tuuraamaan edelleenkin tunteja Lumossa ja vierailee jatkossa myös asiakkaanamme. Ihania eläkepäiviä Helenalle ja sydämellinen kiitos menneistä vuosista!

Myös opettajamme Mari on siirtynyt uuteen elämänvaiheeseen, muuttaessaan Lappiin nauttimaan pohjoisen kauneudesta. Lämmin kiitos myös Marille menneistä vuosista ja yhteistyöstä.

Paula Band, Paula Airaksela sekä Jutta Lecklin palaavat vuorostaan Lumoon opettamaan, eli ihanimmista ihanin Lumon opetiimi on valmiina palvelemaan sinua monipuolisilla tunneilla, sydämestä käsin.

Pääset varaamaan paikkasi tunneille ajanvarauksemme kautta https://yogaroomlumo.fi/ Sydämellisesti tervetuloa <3

Ps. Koska opetusryhmämme ovat edelleenkin pieniä, toivomme aina 100% sitoutumista tehtyihin varauksiin sekä tutustumista huolella varauskäytäntöihimme. Lämmin kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä.
 
Myös Lumon hoitolapalvelut kokevat muutoksia, kun Tove ja Tanja jatkavat omia polkujaan eteenpäin. Molemmilla on vielä muutamia aikoja tarjolla elokuussa, mutta sen jälkeen Kalevalainen jäsenkorjaus sekä Osteopatia palvelut päättyvät Lumossa ainakin toistaiseksi.

Myös Anna keskittyy jatkossa enemmän oman tuotemerkkinsä Bohoannan tuotteisiin ja ei tämän vuoksi jatka enää hoitoja Lumossa, mutta ohjaa edelleenkin tunteja silloin tällöin.
Onnea ja menestystä myös näille ihanuuksille ja lämmin kiitos menneistä vuosista.

Janina jatkaa Annan tilalla Shiatsu hoitojen tekemistä (tulevaisuudessa mahdollisesti myös muita hoitoja)
tarjoamme syyskauden 2021 ajan Shiatsu hoidot oppilastyönä puoleen hintaan.

60 minuutin Shiatsu hoito vain 30€ (norm.60€)
90 minuutin Shiatsu hoito vain 45€ (norm.90€)


Pääset varaamaan aikasi kokonaisvaltaisesti rentouttavaan hemmotteluhetkeen heti syyskuusta alkaen https://yogaroomlumo.fi/hoidot/

Ps. Varmistahan, ettei sinulla ole kontraindikaatioita (hoidon esteitä) ennen kuin varaat ajan, lämmin kiitos <3
Kontraindikaatiot on mainittu hoitokuvauksessa.

Janina keskittyy (ainakin toistaiseksi) nyt hoitolapuolen palveluihin ja tenttii loppuun lääketieteen perusteita sekä saattelee muutkin keskeneräiset opintonsa päätökseen studion pyörityksen ja hallinnoinnin ohella.

Tarjoamme elokuussa myös Special herkkuja verkon kautta, kun Lumo järjestää yhdessä KM kotitalous opettaja Kati Pohjanmaan kanssa makuaisteja helliviä vegeruoka etäkursseja.

Pääset valmistamaan ja nauttimaan suussa sulavia herkkuja omassa keittiössäsi ammattitaitoisen ja laadukkaan opetuksen kera. Lisätietoja kurssista löydät Lumon FB tapahtumien kautta
https://www.facebook.com/yogaroomlumo.fi

Tarkoituksenamme on tuttuun tapaan järjestää muitakin lumoavia special tunteja/ kursseja pitkin syksyä ja tiedotamme niistä asiakaskirjein ja useammin löydät nämäkin tapahtumat Lumon somen kautta https://www.facebook.com/yogaroomlumo.fi  https://www.instagram.com/yogaroom_lumo/

Ps. Jos haluat osoittaa meille tukesi, käythän ihana tykkäämässä meistä myös Lumon somekanavissa.
Tällä pienellä eleellä vahvistat Lumo perhettäsi ja välität valoasi meille ?


Somessa näet myös ajankohtaisimmat uutiset / kuulumiset / tapahtumat ensimmäisten joukossa ja et missaa ihania kurssejamme!

Syyskuun aikana tulossa SPECIAL hemmotteluna mm. super suosittu TOTAL YIN tunti, kun upea Jouni Hallikainen saapuu vieraaksemme. Tästäkin ihanuudesta voit lukea lisää seuraavassa kirjeessämme tai Lumon FB sivujen tapahtumat osion kautta, kun olemme sen sinne päivittäneet.

Lämmin kiitos vielä sinulle lumoava, kun olet mahdollistanut jatkuvuutemme ja valanut toivoa tulevaisuuteen.
Pidäthän huolta itsestäsi ja voi hyvin <3

Kuullaan ja toivottavasti nähdäänkin pian.
Rakkaudella, Lumo Family
 Processing...
Scroll to Top