Loppuvuoden 2021 terveiset sekä Joulun tunnelmia Lumossa

 
Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää teitä kaikkia ihania asiakkaitamme menneestä vuodesta ja toivoa tulevalle pyyteetöntä lähimmäisen rakkautta ja viisaita päätöksiä sekä tapoja toimia.

Kuten tiedämme, riskiryhmäläisten terveys ja elämä on edelleenkin vaakalaudalla, mutta vastuullisesti yhdessä toimien voimme auttaa heikompia sekä ylikuormittunutta hoitohenkilöstöä selviytymään pahimman yli.

Päädymmekin ottamaan koronarokotepassin käyttöömme ke 8.12.2021 alkaen ja toivomme, että osaltamme pystyisimme luomaan kaikille turvallisen ympäristön harjoitella ja jatkaa toimintaamme, ellei vallitseva tilanne muutu vieläkin huonompaan suuntaan ja pakota sulkemaan oviamme taas hetkeksi.

Seuraamme tilannetta ja toimimme sen vaatimalla tavalla. Luotamme, että toimimalla yhteisvoimin vastullisesti selviämme tämänkin aallon yli.

Mikäli et pääsisi osallistumaan livetunneillemme, tiesithän että palvelemme myös Lumon ONLINE tuntien välityksellä https://yogaroomlumo.fi/online/ Mikäli jokin asia jäisi kaivertamaan mieltäsi, toivomme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä soittamalla suoraan Janinalle 050-5433280, lämmin kiitos.
Päivittäinen viestitulva on valtava ja sähköposteihin / muihin lukuisiin  viesteihin vastaaminen voi tapahtua viiveellä, yhden ihmisen hoitaessa yksin kaiken viestinnän.

Odottavin ja toiveikkain mielin olemme suunnitelleet tulevaan kevääseen jälleen kattavan valikoiman Lumoavia kursseja sekä special tunteja normi viikkotuntiemme lisäksi. Tammikuussa 2022 starttaavia kursseja / special tunteja ovat mm. Maija Kansanahon Astanga joogan aloituskurssi, Jouni Hallikaisen Total Yin spessutunti sekä Tia Sallisen 1.tason sertifikaatin Thaijoogahieroja koulutus.

Kuulet näistä ja kaikesta muustakin ihanasta pian lisää Lumon FB sivujen tapahtumista sekä nettisivujemme ajankohtaista osiosta / asiakaskirjeistämme.

Jouluilta hämärtyy,
tuuli pois jo etääntyy. Joka kuusen latvahan,
tarttuu tähti taivahan.

Hiljaisina seisoo maat,
metsän vakaat asukkaat,
saapuu illan juhlihin,
yksin, kaksin, kolmisin.
Laulun tahtiin joka puu,
sinne tänne kallistuu.

Lämmin kiitos vielä kaikille menneestä vuodesta ja turvallista, levollista Joulun aikaa.
Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme <3

HALAUS,

Janina &
Lumo Family       Lumo Facebook Kotisivut Email     Copyright © 2020 Yogaroom Lumo Oy, All rights reserved.


 
Processing...
Scroll to Top