Vuoden 2021 lopetus Lumossa

Katso taaksesi ja kiitä.

Katso eteenpäin ja luota.

Katso ympärillesi ja rakasta.

Näillä mietteillä kiitämme teitä ihanat asiakkaamme menneestä vuodesta ja toivotamme rauhaa sekä rakkautta kaikille. Voimia ja kärsivällisyyttä jaksaa jälleen rajoitusten keskellä ja sinnikkyyttä kulkea matkaa eteenpäin haasteistakin huolimatta.

Alla tiedote kopioituna aluehallintoviraston sivuilta:

Voimakkaasti heikentyneen koronatilanteen ja nopeasti leviävän omikron-virusmuunnoksen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uusia rajoituspäätöksiä alueelle. Tilanne on vakava etenkin Uudellamaalla, jossa kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään.

Uudet määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä, ja ne tulevat voimaan 28.12. alkaen. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.

Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kolmeksi viikoksi ajalla 28.12.2021–17.1.2022. Lisäksi alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea:

  • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat.

Toivomme hartaasti, että vallitseva tilanne rauhoittuisi mahdollisimman pian ja pääsisimme jatkamaan tunteja jo tammikuussa.

Tulemme tuttuun tapaan joustamaan korttien voimassaoloaikojen suhteen, joten ethän suotta kanna huolta tämän asian tiimoilta.

Tarjoamme myös monipuolisesti tuntejamme LUMO GOES ONLINE palvelun kautta ja pääset nauttimaan harjoittelusta edelleenkin tuttujen opettajiemme kanssa milloin ja missä vain https://yogaroomlumo.fi/online/

Ps. Mikäli sinulla olisi vanhenevia liikuntaetuja, ethän kiltti unohda hyödyntää niitä ja laiminlyödä hyvinvointiasi. Pystyt tallettamaan etusi odottamaan oviemme aukeamista ja sitä hetkeä, kun haluat jälleen lähteä mattomatkalle kanssamme. Voit soittaa suoraan Janinalle 050-5433280 ja autan mielelläni puhelimitse, mikäli haluaisit etusi hyödyntää Lumon palveluihin.

Ps. Vaikka studiolla tapahtuvat ryhmäliikunta tunnit ovatkin toistaiseksi tauolla, tarjoamme edelleenkin hoitoaikoja lumoaviin RELAXING SHIATSU hoitoihin https://yogaroomlumo.fi/hoidot/

Lämmin kiitos ymmärryksestä ja toivottavasti pääsemme pian jälleen näkemään ja jatkamaan harjoittelua yhdessä.

Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme.

Janina & Lumo Family

Processing...
Scroll to Top