Kesän lumoa ja valoa!

”Luonto leppyi lempeäksi
kovan kiireen kolhimille,

työ / koulupaineen pakottamille.
”Suvi salli suloisintas,
kesä anna kaunehintas”

Pian moni pääsee ansaitulle kesälomalle ja työ/ opiskelu velvoitteiden hellittäessä, on enemmän aikaa taas iloita ja nauttia myös vapaa-ajasta.

Me iloitsemme suurella sydämellä ja timanttisella ammattitaidolla pian järjestettävistä KERALA JOOGAFESTAREISTA, joissa on mukana myös monia Lumon opettajakaartista tuttuja nimiä!

Käyhän kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa tämä joogakesän upein tapahtuma pitääkään sisällään http://www.keralajoogafestivaalit.com/

ja varaa lippusi mukaan

https://holvi.com/shop/MGpuoti/

Olisi mahtavaa nähdä tuttuja kasvoja mukana ja päästä yhdessä nauttimaan kesän sekä joogan taiasta.

Lumon oma opettajaperhe lomailee heinäkuussa vkot 29-30 välisen ajan, jolloin studiomme sekä Villa Lumola (uusi hoitolamme) on hetken aikaa suljettuna.

Elokuussa käynnistelemme jo toiveikkaina syksyn lukkaria ja toivomme sydämestämme, että viimeistään silloin taas tunnit täyttyisivät teistä ihanista asiakkaistamme.

Syysuussa 2023 starttaamme myös suurella innolla toisen Grounding Yin joogaopettajakoulutuksen (100h) ja haku uuteen koulutukseen on käynnissä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan todella monipuoliseen ja suurta kiitosta saaneeseen syväsukellukseen Yin joogan, Shiatsun, Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen sekä Taolaisen filosofian äärelle. Löydät Lumon nettisivuilta https://yogaroomlumo.fi/ajankohtaista/ lisää infoa koulutuksesta

Vielä yksi tärkeä uutinen 😊

Pieni, lumoava joogakotimme täyttää elokuussa jo täydet 6 -vuotta!

Haluammekin perinteitä kunnioittaen järjestää pienimuotoiset synttärijuhlat, joita juhlimme la-su 26.-27.08 2023

Juhlahumussa on tuttuun tapaan tarjolla pientä herkkupurtavaa, special tunteja sekä tarjouksia.

Laitahan päivät jo ylös kalenteriin, jotta pääset nauttimaan ja juhlimaan yhdessä kanssamme <3

Eli paljon kaikkea lumoavaa myös syksyyn luvassa ja olemme äärimmäisen kiitollisia, kun kuljet edelleenkin rinnallamme moninaisten haastavien aikojenkin keskellä <3

Ilman teitä, ei ole meitä.

Namaste,

Janina & Lumo Family

Processing...
Scroll to Top