Syyskuussa 2023 alkaa jälleen uusi Grounding Yin opettajakoulutus

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävään, inspiroivaan koulutukseen!

GroundingYin®- harjoituksen koulutuksessa Yinjooga, meridiaanien hieronta ja akupainanta muodostavat eheyttävän kokonaisuuden yhdessä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja Viiden Elementin Teorian kanssa kiinnittäen huomiota myös mm. elintapa- ja ravinto-ohjeistukseen.

Mistä on kyse?
GroundingYin®- Joogaharjoitus on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta.

Harjoituksen tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.
Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.
GroundingYin® tukee ja edistää mm. sidekudos-alueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta.

Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, veren- ja imunesteiden kierto sekä ruoansulatus tehostuu.

Asennoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

Kenelle koulutus soveltuu?

– Joogaa jo jonkin verran harjoittaneille.
– Yinjoogasta ja sen ohjauksesta kiinnostuneille.
– Perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä + ravinto-ja yrtti-opista sekä Itämaisista hoito-tekniikoista kiinnostuneille.
– Joogaopettajille.
– Kaikille liikunta- ja hyvinvointi-alan ammattilaisille.

Mitä 100 h Grounding Yin® koulutus pitää sisällään?

Kuusi lähiopetus viikonloppua (la-su): Luennot, asana-pajat, GroundingYin®tunnit +
meridiaanien hierontakäsittely-sarjat jokaiselle Elementille.
– Kotitehtäviä ja itseopiskelua

Mitä koulutuksesta saat?
– Kirjallisen opiskelu materiaalin jokaisesta Elementistä.
– Pätevyyden GroundingYin®- tuntien suunnittelemiseen ja ohjaamiseen asiantuntevalla ja turvallisella otteella ryhmille + yksittäisille asiakkaille.
– Ymmärrystä vuodenaikojen, elintapojen, ravinnon sekä liikunnan vaikutuksesta kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta.
– Todistukseksi koulutuksesta Diplomin
– Tee / kahvitarjoilu +pientä purtavaa koulutusviikonloppuina.

Mitä koulutuksessa opit?
– Yinjoogan taustaa (filosofiaa, historiaa + harjoituksen teoriaa )
– Yinjoogan anatomiaa
– Yinjoogan energeettisestä vaikutuksesta perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja moderniin meridiaaniteoriaan perustuen.
– Perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteet sekä Viiden Elementin teoriaa + jokaista Elementtiä tukevia ravinto- ja elintapa-ohjeita.
– Meridiaanien ja tärkeimpien akupisteiden tarkastelua teoriassa + käytännössä ( Shiatsun / hieronta käsittelyiden opettelua )
– GroundingYin®- Joogaharjoituksessa käytettävät asennot jokaiselle Elementille + meridiaanien ja akupisteiden käsittelyn yhdistäminen niihin, tuntien suunnittelu sekä ohjaus.

Koulutus järjestetään lähiopetuksena vuosina 2023-2024 yhteensä kuutena eri viikonloppuna:

02.-03.09 2023
11.-12.11 2023


06-07.01 2024
02.-03.03 2024
04.-05.05 2024
03.-04.08 2024

Koulutus viikonloppujen aikataulu: klo 10-17:30 (lounastauko n.30-45 min.)

Koulutuksen hinta: 1470€ (sis.alv.)

Edellytämme sitovan 100 € varausmaksun ilmoittautumisen yhteydessä+ loppusumma 1-6. erässä sovitusti.

Koulutus tapahtuu pienryhmässä (max.12 hlöä), joten haethan koulutukseen ajoissa!
Koulutuspaikkana toimii viihtyisä ja valoisa Yogaroom Lumo Espoossa https://yogaroomlumo.fi/

Koulutuksen pääopettajana toimii Minna Andersson, GroundingYin®- ja Feminine Yin®- sekä Heal In Yin joogaharjoituksien kehittäjä ja kouluttaja.

Minna:
Minulla on kokemusta on niin hoito-, kuin liikunta- ja hyvinvointialalta useita vuosia. Olen käynyt useita koulutuksia, kuten mm. Joogaopettaja, Shiatsu-hoitaja sekä kouluttaja, Master Herbalist, Kukkaterapeutti, perinteinen kiinalainen lääketiede ja aurikuloterapia. Olen luonut 3 Joogaharjoitusta ( GroundingYin, Feminine Yin, Heal In Yin ) ja 2 niihin liittyvää koulutusta. Olen kouluttanut n.200 ohjaajaa ympäri Suomen sekä kirjoittanut 2 koulutuksiini liittyvää kirjaa.
Nyt olen sydän täynnä rakkautta ja enemmän kuin innoissani päästessäni jatkamaan GroundingYin:n koulutusta Yogaroom Lumossa yhdessä ihanan ystäväni, monitaituri Janinan kanssa .

Apuopettajana toimii Janina Suuronen

Janina:
Olen Yogaroom Lumon perustaja, joogaopettaja, joogaterapeutti, shiatushoitaja sekä ennen kaikkea utelias elämänopiskelija. Inspiroidun ja täydennän jatkuvasti oppejani perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja olen opiskellut useampia vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten vyöhyketerapiaa, aurikuloterapiaa, aromaterapiaa ja thaijoogahierontaa.
Olen suunnattoman kiitollinen ja onnellinen, kun pääsemme aloittamaan Grounding Yin® koulutuksen Yogaroom Lumossa yhdessä hyvän ystäväni ja huikean taitavan kollegani Minnan kanssa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi mukaan todella mielenkiintoiselle ja kaikinpuolin antoisalle Grounding Yin®matkalle yhdessä kanssamme.

Pääset ilmoittautumaan mukaan: info@yogaroomlumo.fi

Lisätiedot koulutuksen sisällöstä saat laittamalla viestiä Minnalle ulminna@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ❤

Processing...
Scroll to Top