Kevät 2020 palvelut Lumossa

Hei Lumoava <3

Haluamme vielä kiittää kaikista sydämellisistä tsemppiviesteistä sekä mahtavista ideoista, joita olette laittaneet viime päivien aikana.

Vihdoin suurimman väsyn ja aivosumun hellittäessä, on hiljalleen voimavaroja alkaa työstämään uusia juttuja.

Olet meille arvokas ja teemme täällä kovasti töitä, jotta pystyisimme palvelemaan teitä ihania mahdollisimman hyvin myös näinä poikkeusaikoina.

Alamme hiljalleen käynnistämään etätunteja netin kautta ja mukaan pääsee varaamalla paikan tunnille Lumon ajanvarauksesta https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi

Ensimmäiset testi online tunnit on tarjolla su 22.03 2020, mikäli kaikki menee suunnitellusti ja saamme tekniikan toimimaan.

Mikäli haluaisit osallistua etätunneille, pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa korttiasi tai ostamaan uuden nettisivujemme kautta (myös kertamaksu mahdollisuus)

Kaikki tunneille ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin, jolla pääsee osallistumaan valitsemalleen tunnille.

Kunhan tallenteet saadaan eetteriin, kaikki palaute on äärimmäisen tervetullutta ja pyrimme kehittämään mahdollisia epäkohtia, mikäli niitä syntyy.

Toivomme nöyrästi myös ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, sillä emme ole aikaisemmin online palveluita tarjonneet ja nopealla aikataululla laatu ei välttämättä ole parasta mahdollista ja mokiakin varmasti luvassa.

Teemme kuitenkin parhaamme ja opimme samalla uusia tapoja toimia yhdessä kanssanne. Lämmin kiitos jo etukäteen ymmärryksestä, että mahdollisia kömmähdyksiäkin luvassa alkuun ❤

Toivomme myös kärsivällisyyttä lisätunti toiveiden suhteen, koska uuden oppiminen vie aikaa ja säätöä riittää.

Äärimmäisen hyvänä uutisena meillä on kuitenkin ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota Lumon asiakkaille Villa Mandalan Shaktin pyörteissä kotijoogaohjelma erikoishintaan 49€ (norm.79€)

Kyseisen ohjelman neljä ”miniretriittiä” voit tehdä niin monta kertaa kuin haluat ja missä vain. Mukana on joogan masterclass harjoituksia, joogafilosofialuentoja, mantroja, mudria ja paljon muuta ihanaa. Opettajan toimii huikean upea Mia Jokiniva.

Voit lukea lisätietoja kurssista täältä: www.villamandala.fi/shaktinpyorteissa

Viimeinen mahdollisuus liittyä mukaan tälle upealle matkalle on jo su 22.03 2020 klo 16:00 mennessä osoitteessa:

https://www.sunsun.fi/ajanvaraus/villamandala/ilmoittaudu/?course=4136

Ps. Ethän välitä järjestelmän kysymyksistä koskien huonetoivetta jne. Näitä ei tarvitse huomioida online kursseilla.

Eikä hätää, mikäli edellinen kurssi menisi sinulta sivusuun tai kaipaisit enemmänkin vain rentoutumista ja pysähtymistä kaiken arjen pyörteiden keskellä. Lumon asiakkailla on upea mahdollisuus päästä myös nauttimaan Mian hienoista opetuksista ” Silkkaa savasanaa” kurssilla.

Hinta Lumon asiakkaille 85€ (norm. 99€) ja ilmoittautumis aikaa 28.03 2020 saakka

”Silkkaa savasanaa” kutsuu sinut elpymiseen. Tässä on kaipaamasi päivittäinen annos hiljaisuutta: 42 päivää lepoasennossa tehtäviä palautumisharjoitteita.  Palautumista ei tarvitse enää etsiä, se tulee suoraan kotiisi. Tällä kurssilla sinua ei kuormiteta liialla puheella, teorialla tai vaikeilla liikkeillä – aivan jokainen osaa tämän. Luot kuudessa viikossa itsellesi positiivisia rauhoittumisen rutiineja, jotka näkyvät lopulta myös unessasi ja tunnesäätelyssäsi. Ota mukaan videoiden ääreen vaikka koko perhe. Opettajana Mia Jokiniva.

Tietoja kurssista täällä: www.villamandala.fi/savasana

Ilmoittautuminen:

https://www.sunsun.fi/ajanvaraus/villamandala/ilmoittaudu/?course=4137

Ps. Ethän tässäkään välitä järjestelmän kysymyksistä koskien huonetoivetta jne. Näitä ei tarvitse huomioida online kursseilla.

Viimeisenä Lumon asiana vielä vastauksia kysymyksiin, kuinka on mahdollista tehdä ostoksia tänä poikkeusaikana ❤

Saamme aktivoitua Prepaid-kortit palvelun käyttöön viimeistään ensi viikolla (vko 13) ja jatkossa korttiostot onnistuu kätevästi myös etänä sivujemme kautta. https://www.varaaheti.fi/yogaroomlumo/fi/prepaids

Myös kaikki yleisimmät mobiilisovellus liikuntaedut pystyy hyödyntämään etänä ja käyttäessäsi niitä on hyvä lähettää vielä varmuudeksi liitteenä kuva ostoksesta info@yogaroomlumo.fi, lämmin kiitos.

Näin saamme heti linkitettyä maksettua arvoa odottamaan omaan asiakasprofiiliisi ja kiittää vielä tuestasi ❤

Koska tarjontamme tiivistyy toistaiseksi etätunteihin, tulemme luonnollisesti joustamaan korttien voimassaoloajoista.

Mikäli kuitenkin päättyisit käyttämään Lumon nettijooga tarjontaa ja sinulla on ostettuna 1 kk / 3 kk / kevät kortti, mietimme yhdessä etätuntien käytön mukaisesti lisäaikaa menetetylle ajalle, kun saamme jälleen ovet auki.

Lisätietoja ja apua saa parhaiten soittamalla suoraan Janinalle 050-5433280 arkisin klo 14-20:00 välillä ?

Sähköpostit ja muut viestintäkanavat ovat nyt melko tukossa ja vastaaminen voi kestää sen johdosta valitettavasti normaalia pidempään. Siksi toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti puhelimitse ja soittelemme aina takaisin, mikäli olemme varattuina soittosi aikana.

Ps. Pienessä puodissamme on tuttuja tuotteita, jotka tuovat iloa kaikille aisteille ja saattelevat etänäkin Lumo tunnelmaan ❤

Vaikka muu toimintamme onkin tauolla, tarjoamme pienimuotoisesti mahdollisuuden ostoksiin.

Mikäli haluaisit ostoksille, soitathan kiltti suoraan Janinalle edellä mainittuun numeroon ja edellä sovittuna aikana, lämmin kiitos.

Tarjolla mm. Lumon tunnusmauksi muodostunutta Bengal Spice teetä, Young Livingin eteerisiä öljyjä, erilaisia joogavälineitä (saamme piakoin lisää ihania Lumo Yogaspirit bolstereita!) kirjoja, koruja, unisieppareita sekä Lumon asiakkaille erikoisetuna ihanat Njalla Clothing joogatrikoot -20% alella!! (tarjous voimassa toistaiseksi)

Njallan Lumoavat joogapöxyt pääsee tilaamaan kätevästi suoraan nettikaupasta osoitteessa www.njallaclothing.com ja saat 20% alennuksen käyttämällä ETUKOODIA: LUMOLOVESNJALLA

Vielä lopuksi nöyrä kiitos, kun kuljet vierellämme ja toivottavasti näemme sinut jo pian <3

Iloa ja valoa kevääseen

Lämmöllä Lumo Family

 

 

 

 

Processing...
Scroll to Top