Tärkeää infoa 2020 keväästä

Rakkaat asiakkaamme,

surullisin mielin joudumme sulkemaan Lumon ovet hetkeksi vallitsevan Corona hätätilan vuoksi.

Emme osaa valitettavasti sanoa, kuinka pitkään tämä poikkeusjärjestely kestää, mutta päivitämme infoa nettisivuillemme www.yogaroomlumo.fi sekä lähetämme asiakaskirjeinä myös jatkossa tietoa Lumon toiminnasta.

Toivomme nöyrästi ymmärrystä, meille kaikille äärimmäisen surullisen asian suhteen.

Asetamme ihmisten terveyden etusijalle ja pyrimme toiminnallamme ehkäisemään pandemian etenemistä.

Koska olemme pieni studio ja yksi ihminen vastaa kaikesta viestinnästä, emme valitettavasti pysty heti vastaamaan satoihin viesteihin, joita tulee nyt päivittäin asian tiimoilta. Toivommekin malttia sekä ymmärrystä ja teemme parhaamme vastaillessamme viesteihin.

Tulemme ehdottomasti joustamaan korttien voimassaolo ajoissa, kunhan vain tiedämme milloin saamme toimintamme jälleen käyntiin. Mietimme myös mahdollisuutta tarjota etätunteja netin kautta, mikäli joudumme pitämään ovet pidempäänkin kiinni <3

Kaiken huolen ja kiireenkin keskellä, on myös jotain uskomattoman kaunista noussut pintaan ja se on suunnaton voima, joka kannattelee kaiken ahdistuksen keskellä. Lähimmäisen rakkaus, välittäminen ja avun tarjoaminen on näkynyt ja tuntunut Lumossa teidän ihanien ihmisten ansiosta.

Lukuisat tsemppiviestit ja Lumo perheen tuki on ollut todella koskettavaa ja vahva usko, että tästä selvitään.

Ihmisten hyvyys, empatia ja lähimmäisen rakkaus voimistuu entisestään ja sitä tämä maailma tarvitsee.

Tuetaan ja kannatellaan toisimme, autetaan heikompia. Otetaan joogan viisaat opit käyttöön maton ulkopuolelle arkeen ja pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme.

Lämmin kiitos ymmärryksestä ja toivottavasti pääsemme pian näkemään ja jatkamaan harjoittelua yhdessä.

Lämmöllä Lumo Family

 

Processing...
Scroll to Top